Programmeren met een taal is een logisch volgorde en wetenschap.
Zo ontstaat er een script wat iets doet en kan dan online met een catchy domein naam.
Tot zover is dit glashelder.
Wat nu belangrijk schijnt - zijn de links van andere site naar jouw site en de meta tags.
Er zijn nogal wat site validators waarbij de uitkomsten erg uiteen lopen...
Iemand (SEO expert / validator ...) adviseert om het zo doen en de andere (SEO expert / validator ...) zegt zo moet het niet.
Het is tegenstrijdig en daardoor onduidelijk / ondoorzichtig .
Wat moet ik nu als kleine webmaster met 31 sites als 'waarheid' aannemen ?
Ik hou van exacte antwoorden maar kan ze nergens vinden ,
dus heb ik de volgende vragen :
-Metatags kunnen vb. op iedere bladzijde onder de <title>...</title> ja/nee/helpt/onzin
-Volg order metatags belangrijk? ja/nee
-Meta content title is beter dan een 'gewone' title ? ja/nee
-Is er een maximum aan tags? ja/nee
-Meta sleutel woorden & beschrijving ... hoeveel woorden / karakters ? de ene validator zegt meer de andere minder ,hoeveel moet het nu echt zijn?
-Meta geo.region , volgens sommige validators is dit een must . Onzin tag?
-Meta dc. ja/nee/helpt/onzin
-Indien meta.dc nuttig is ,komt deze dan voor of achter de 'gewone' metatags?
-Het toevoegen van jouw site aan hoge PR databasen? Zin/onzin
en- ;
hoe check je dat? Ik heb een site (minstens 6 maanden geleden of langer) in een stuk of 30 PR5 en hoger data basen aangemeld en op die sites staan de index en follow aan ,maar via een link checker komt er niets binnen ,zelf niet van de twitters en look-a-like sites.
Grote ergernis is dat op mijn mail adres (want je moet jouw sub-mission bevestigen) altijd de meeste onzinnige post binnenkomt(van Viagra tot hi,my name is Michael ...)
Ik heb hiervoor een apart account op de server aangemaakt {*tip}:)
-De pagina kleuren : toch zelf uitzoeken wat je leuk vindt of gebruik maken van de wetenschappelijk methode namelijk een kleuren pallet ?
Ik schrijf wetenschappelijk omdat ik online gepubliceerde onderzoeken van Amerikaanse universiteiten heb doorgebladerd.
Uit deze onderzoeken blijkt dat een bezoeker bij bepaalde kleuren combinaties langer op een site blijft hangen.Een site zou meer of minder bezoekers trekken met andere kleuren?
Ik snap best als cola wit zou zijn dat de smaak beleving anders zou zijn ,maar als cola vanaf de eerste dag wit was geweest...Hoe serieus mag je dit inschatten ?
Martin
- SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
-
17-11-2010, 18:49 #1
- Berichten
- 33
- Lid sinds
- 16 Jaar
SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
-
-
18-11-2010, 10:56 #2
- Berichten
- 79
- Lid sinds
- 16 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
De enige die antwoorden hebben zijn de zoekmachines zelf natuurlijk, het zal ook verschillen per zoekmachine.
Google gebruikt de Meta Tags bijvoorbeeld niet (zie: http://www.dutchcowboys.nl/search/17927)
Links aanmelden leuk en aardig PR, maar het belangrijkste blijft relevantie. Een Nederlandse PR 2 schoenen website die linkt naar jouw Nederlandstalige schoenenwebshop kan/zal voor de zoekmachine veel meer waarde hebben als een link van een algemene PR 6+ directory hebben. En als ze niet bij je linkcheckers staan linken ze waarschijnlijk ook niet naar je. Daarom nieuwe links zoeken en proberen.
Maar op veel vragen krijg je geen exacte antwoorden, omdat als de zoekmachines ze zouden geven iedereen het zou gebruiken. En dan is het wel heel lastig voor zoekmachines om de meest relevante websites te herkennen. Het blijft testen en doen.
-
18-11-2010, 11:04 #3
- Berichten
- 205
- Lid sinds
- 15 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
@ Daniel, nu bega je een fout, want de Metatags worden wel zeker gezien. Het enige waar google geen waarde aan hecht is de keyword metatag. Aangezien zoekmachines van elkaar verschillen plaats ik deze overigens nog wel steeds op de homepage, op subpages laat ik deze over het algemeen liggen.
En @ Martin, twitter heeft alle uitlinks op nofollow staan, maar het is wel een snelle manier om google te laten weten dat de pagina die je linkt geupdated / nieuw is (daarvoor gebruik ik het)
-
18-11-2010, 11:15 #4
- Berichten
- 79
- Lid sinds
- 16 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
Ik had inderdaad moeten zeggen ze gebruiken hem niet in de rankings. Ze negeren ze niet (allemaal) maar voor je ranking is het niet belangrijk. Maar dat had je in het bericht wat ik post kunnen lezen.
-
22-11-2010, 00:39 #5
- Berichten
- 985
- Lid sinds
- 17 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
De overige zoekmachines die het niet negeren zijn hoogstens 10%... Globaal gaat alles naar Google, en dat is naar mijn weten toch een beetje de standaard waar je je op richten moet.
-
22-11-2010, 01:17 #6
- Berichten
- 658
- Lid sinds
- 18 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
SEO is niet wetenschappelijk te benaderen, omdat niemand *precies* weet hoe het Google algoritme in elkaar zit. Bovendien verandert dit wekelijks/maandelijks om ons bezig te houden :-).
Wat betreft de <meta> tags: de keyword meta tag wordt door Google niet gebruikt, echter is de meta tag voor de description wel erg belangrijk. Niet zo zeer voor de rankings, maar wel voor de CTR (Click Through Rate) in de zoekmachine resultaten. De meta description (niet langer dan 140 tekens) is namelijk het visitekaartje van je website, samen met de <title> tag. Hoe beter jij bent in het schrijven van een lokkende tekst, des te better er op geklikt wordt. Dit is iets wat door veel webmasters over het hoofd wordt gezien, terwijl het een enorm verschil kan uit maken qua traffic.
Geo region doe ik zelf nooit meer, via de Google Webmaster Tools is dat tegenwoordig heel gemakkelijk vast in te stellen (bij "Settings").
Dan, wat betreft de links. Je hebt kwaliteit (relevantie) nodig, maar ook zeker kwantiteit (grote hoeveelheid) als je voor de competitieve keywords wilt gaan. Een goede mix van beide is dus essentieel.
"Content is king, maar backlinks zijn kong als het gaat om ranken" is een quote die ik laatst heb gelezen en dit waarheid.
-
22-11-2010, 02:52 #7gast35119 Guest
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
Goed onderzoek doen naar de nummer 1 zoekmachine (Google) en de technologie er achter geeft je bijna alle antwoorden.
H1 per pagina één keer gebruiker... H2 twee a maximaal drie maal gebruiker, H3 mag maar liever niet en H4 is echt uit den bozen.
Metatags word WEINIG mee gedaan, maar er zijn veel mensen die toch nog voorstander zijn van het gebruik er van (inclusief mij zelf). Ik gebruik het altijd, en zo ook 99% man de andere programmeurs en ook op de "betere" websites van bekende professionele programmeurs zal je dit terug vinden.
Semantiek is ook zéér belangrijk, dit moet je zeer zeker in de gaten houden wanneer je een website maakt.
Eerste de H1 tag, erna komt pas de H2 tag bijvoorbeeld.
Gebruik van de juiste tags. Geen <b>BOLD</b> maar <strong>BOLD</strong> bijvoorbeeld. Een link geef je een title tag mee, maar ook een alt tag voor browsers (of beveiliging) die geen plaatjes kunnen en -of mogen weergeven.
Als een website (hoog in de ranking) naar JOU toe linkt maar jij niet naar hun terug, dan krijg je 100 punten om het zo even dom weg te zeggen. Wanneer jij ook naar hun toe linkt, krijg je 50 punten.
Het zelfde geld voor de title van je pagina ( de <title></title> tag). Hou deze kort en duidelijk, je kan het zien als volgt:
Je hebt 100%, als jouw titel uit 10 woorden bestaat dan gebruikt elk woord 10%. Je hebt nu dus per woord 10% sterkte om gevonden te worden. Heb je maar 5 woorden dan zijn ze al sterker en heb je 20% kans.
Bovenstaande is globaal uitgelegd om het makkelijk te begrijpen. Ik heb alles getest en belachelijk veel onderzoek gedaan (zelf!!!) maar ook veel op internet opgezocht en bovenstaande klopt allemaal. Verder zijn er natuurlijk nog tientallen regels (ook blackhat om het zo te noemen, dus "illegaal") om je website hoger te krijgen.
Als je de juiste sites weet waar je jouw website kunt aanmelden (geen backlinks dus), je semantiek van de website goed is, en je PER pagina gebruik maakt van H1, H2 en een unieke titel en sleutelwoorden, dan ben je al een héél eind in de goede richting.
Overigens wat véél mensen beweren "Overal aanmelden, hoe meer links naar jouw website hoe beter" daar klopt geen bal van. Als jij jouw website in één week tijd bij 100 pagina's, zoekmachines en startpagina's aanmeld dan 'ziet' google dat als een soort van spammen. Je zal dan ook niet de volle 100% punten van hun ontvangen. In sommige gevallen kan je zelfs op een soort van 'black list' komen waar je natuurlijk absoluut niet op wilt komen wanneer je jouw website bekent wilt maken.
Voor meer info: Klik hier
Succes ermee!
Overigens hoe stom het ook klinkt, ook van youtube kan je véél leren over html, css, php, pearl, python, java, javascript, asp EN ook SEO! Denk niet dat je alles wel weet omdat je €60 per uur verdient, ook een prof. is nooit uitgeleerd!
-
28-11-2010, 21:19 #8
- Berichten
- 191
- Lid sinds
- 19 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
@hierboven
Wel even opletten met dat "als je teruglinkt, heb je maar 50% waarde meer van de link die je gekregen hebt".
Stel je eens voor dat het echt zo zou zijn, dan zou iedereen die iets van SEO afweet geen uitgaande links meer op z'n websites plaatsen. Dan zouden er naar je eigen website ook geen links meer liggen en valt het hele systeem uit elkaar.
Puur wiskundig is het inderdaad zo dat je een stukje "linkwaarde" kwijtspeelt als je een link naar een andere website plaatst. Maar als je verder nadenkt, wat is voor Google natuurlijker? Een website met een paar uitgaande links naar kwaliteitswebsites of een website met geen uitgaande links (of alleen nofollowed) en een spammy backlinkprofiel?
En nooit alleen afgaan op de nummer 1. Het gebeurt helaas vaak dat die SEO technisch bijvoorbeeld slecht in elkaar zit, maar het puur haalt door het backlinkprofiel (of omgekeerd).
Wat je zegt over die heading tags klopt ook niet helemaal. Kan absoluut geen kwaad om H2, H3, H4, enz.. te gebruiken, in tegendeel. Dat is net semantische opmaak. Nu, de H1 is tegenwoordig aan belang aan het verliezen, dus zo bijzonder veel stelt het ook niet meer voor.
Jammer genoeg zijn er hier bijzonder veel mensen die ooit ergens iets gelezen hebben en dat voor waarheid aannemen. Een advies, als iemand om echte raad vraagt en je weet eigenlijk niet zeker of je antwoord wel correct is, reageer dan gewoon niet. Heb hier op SD al serieuze kemels gezien wat SEO betreft.
Zeker niet aan "hierboven" gericht, want globaal gezien was je post wel vrij correct.. :-)
-
29-11-2010, 14:59 #9
- Berichten
- 117
- Lid sinds
- 15 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
- Meta tag title hèèl erg belangrijk. Gebruik deze dus altijd, het eerste woord is het belangrijkst.
- Meta tag keywords wordt niets mee gedaan.
- Metatag description; Dit is iets ingewikkelder, iemand gaf al goed antwoord alleen niet diep genoeg. Hij wordt geïndexeerd maar de inhoud is niet van invloed op je ranking. Je description tag heeft overigens wel indirect invloed op je ranking, een erg grote zelfs. Als jij een wervende tekst hebt die er voor zorgt dat jij een hoger organisch CTR hebt dan de hogere posities ga jij stijgen en neem je die positie over.
Andere meta tags houdt ik me als seo'er niet mee bezig.
Linkbuilding, als jij kwalitatieve links hebt zoals je zegt en je keyword zit in die link, dan ga jij vanzelf beter scoren op je keyword. Dus bijvoorbeeld heb je op een (niet meer dan 70+ links) startpagina een link welke graafmachine heet (je website moet wel raakvlak hebben) dan ga je beter scoren op dat zoekwoord.
On page usability
Je verhaal over kleuren is correct, een andere kleur heeft veel invloed, lidl is niet zomaar geel+blauw dat geeft de indruk goedkoop te zijn. Rood schrikt volgens mij af, oranje buttons werken niet voor niets het beste bij webshops.
Hoop je iets geholpen te hebben :)
-
29-11-2010, 15:33 #10
Stichting WebwinkelKeur
- Berichten
- 864
- Lid sinds
- 19 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
Doe er wat mee of niet, ook mijn mening als `seo expert`:
-Metatags kunnen vb. op iedere bladzijde onder de <title>...</title>
Mijn ervaring is dat enkel de description tag erg belangrijk is. Andere meta tags kun je inzetten wanneer het voor jouw site goed is. Denk aan de cononical url. Weet je niet wat waarom je een metatag plaatst? Doe dat dan ook niet, meer is niet beter!
-Volg order metatags belangrijk? ja/nee
NEE! Zo lang je code maar valid is.
-Meta content title is beter dan een 'gewone' title ? ja/nee
Nee, naar mijn idee is de normale <title> vooral belangrijk. Dus uniek en beschrijven maken per pagina! Zelfde geldt voor description.
-Is er een maximum aan tags? ja/nee
-Meta sleutel woorden & beschrijving ... hoeveel woorden / karakters ? de ene validator zegt meer de andere minder ,hoeveel moet het nu echt zijn?
Tip: bekijk is hoeveel letters google weergeeft in de resultaten en trek je conclusie.
-Meta geo.region , volgens sommige validators is dit een must . Onzin tag?
-Meta dc. ja/nee/helpt/onzin
Is je site erg regionaal gericht? Is je site landelijk (nederland) gericht dan is het naar mijn idee overbodig.
-Indien meta.dc nuttig is ,komt deze dan voor of achter de 'gewone' metatags?
Volgorde verwaarloosbaar.
-Het toevoegen van jouw site aan hoge PR databasen? Zin/onzin
Zin!
-
29-11-2010, 15:37 #11
- Berichten
- 439
- Lid sinds
- 16 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
Lees dit uitstekende artikel over META tags op SEOmoz.org, één van de betere SEO sites:
http://www.seomoz.org/blog/the-wonde...f-seo-metatags
-
29-11-2010, 15:58 #12
- Berichten
- 874
- Lid sinds
- 18 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
- De juiste UNIEKE content
- De juiste keywords related aan die UNIEKE content
- Backlinks die je UNIEKE CONTENT dragen, het liefst met direct de zoekwoorden backlinken naar jou
- Geen linkfarms gebruiken, je wil dat je links iets waard zijn.
Dat zijn eigen de enige tips die ik met ZEKERHEID kan geven.
-
30-11-2010, 02:30 #13
- Berichten
- 33
- Lid sinds
- 16 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
Nou het heeft even geduurd maar volgens de reacties en de linken die ik nog niet had gelezen (waarvoor mijn dank) hoort het dus zo
wat Google betreft ...
<title> Verplicht -invullen. Alleen site naam bij zelfstandige naamwoord van de site. Anders aanvullen met slogan </title>
<meta name="description" content= " Verplicht- Pakkende zin(nen) met site trefwoorden maximaal 190 tekens incl spaties als ik goed heb getelt..."/>
<meta name="keywords" content= " onzin- google gebruikt dit niet "/>
<meta name="note" content= "Ja.Extra omschrijving "/>
<meta name="author" content="Ja,niet verplicht , wel aanbevolen als iemand het script wil kopen"/>
<meta name="robots" content="Ja ,verplicht "/>
<meta name="revisit-after" content=" Onzin-Google gaat toch zijn eigen gang">
<meta name="title" content="Ja, aanbevolen"/>
<meta name="language" content="Ja ,aanbevolen"/>
<meta name="abstract" content="Beetje uit de mode"/>
<meta name="dc.description" content= " Kan geen kwaad ,is geen must"/>
<meta name="dc.keywords" content= " onzin- google gebruikt dit niet "/>
<meta name="dc.note" content= "Ja.Extra omschrijving-kan geen kwaad"/>
<meta name="dc.author" content="Ja,niet verplicht ,wel aanbevolen als iemand het script wil kopen"/>
<meta name="dc.robots" content="Ja ,verplicht"/>
<meta name="dc.language" content="Ja ,aanbevolen"/>
<meta name="geo.region" content="Beetje uit de mode" />
<meta name="geo.placename" content="Beetje uit de mode" />
<meta name="geo.position" content="Beetje uit de mode" />
<meta name="ICBM" content="Beetje uit de mode" />
<meta name="copyright" content="Aanbevolen als iemand het script wil kopen"/>
<meta name="rating" content="Ja ,aanbevolen"/>
Linken van een andere website alleen als die relevant zijn .
Meer linken binnenkrijgen dan uitgeven,het liefst aan sites die een hoogere PR hebben dan jouw site
Geen frames op de site gebruiken.
Geen 301 re-direct ...
Site aanmelden bij zoekmachines is onzin,Robots komen vanzelfs langs.
Er voor zorgen dat de site W3C gevalideerd is [ Opmerking:Thickbox en andere boxen zullen NOOIT foutloos door W3C komen]
dus netjes en logisch scripten...
De juist"feeling"kleuren en lettertype bij de site en doelgroep gebruiken.Bvb zwart=triest ,rood =aggressie ,geel=warm,uitnodigend....
Er voor zorgen dat alles op de site duidelijk is en opties niet "verstopt" zijn
Geen audio en andere onzin automatisch laten starten als de site geopend wordt
Geen flits of irritante pop-up gebruiken
Je site voorbij laten flitsen bij die gratis "Adsense" aanbieders verhoogt ook de ranking
Dit moet het dan zo een beetje zijn wat Google betreft....
MAAR .... heb ik gevonden in een artikel ...
Andere zoekmachines maken wel gebruik van Meta keywords of komen niet eens langs om te indexeren als bepaalde " voor Google onbelangrijke"
meta niet aanwezig of manco is.Aangezien Google ook andere zoekmachines leest is iedere vermelding er weer 1.
En onder aan op de home page je slogan in een andere kleur of bold geschreven schijnt de nieuwsgierigheid van Google ook te verhogen.
Een site map en robots.txt zijn ook aanbevolen.
Het analyseren van de "concurrentie" inzake metatags is puur tijdverdrijf omdat je al te laat bent met aanpassingen omdat die concurrent je al voor was.Zorg voor unieke contents en "aap" geen contents na .Google ziet dit als dubbele content en zal de laatste die er bijgekomen is negeren.
Meer meta buiten de 'basis' meta is wenselijk afhankelijk van de zoekmachines ,doelgroepen en landen waarop jouw site is gericht
Search Engine Optimization is dus de metatags invullen en de veredelde wetenschap van koffiedik kijken :);
Aldus mijn voorlopige conclusies.
Feel free to comment...
Martin
-
30-11-2010, 14:08 #14
- Berichten
- 117
- Lid sinds
- 15 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
[QUOTE=Martin Mink;715251]Nou het heeft even geduurd maar volgens de reacties en de linken die ik nog niet had gelezen (waarvoor mijn dank) hoort het dus zo
wat Google betreft ...
<title> Verplicht -invullen. Alleen site naam bij zelfstandige naamwoord van de site. Anders aanvullen met slogan </title>
<meta name="description" content= " Verplicht- Pakkende zin(nen) met site trefwoorden maximaal 190 tekens incl spaties als ik goed heb getelt..."/>
<meta name="keywords" content= " onzin- google gebruikt dit niet "/>
<meta name="note" content= "Ja.Extra omschrijving "/>
<meta name="author" content="Ja,niet verplicht , wel aanbevolen als iemand het script wil kopen"/>
<meta name="robots" content="Ja ,verplicht "/>
<meta name="revisit-after" content=" Onzin-Google gaat toch zijn eigen gang">
<meta name="title" content="Ja, aanbevolen"/>
<meta name="language" content="Ja ,aanbevolen"/>
<meta name="abstract" content="Beetje uit de mode"/>
<meta name="dc.description" content= " Kan geen kwaad ,is geen must"/>
<meta name="dc.keywords" content= " onzin- google gebruikt dit niet "/>
<meta name="dc.note" content= "Ja.Extra omschrijving-kan geen kwaad"/>
<meta name="dc.author" content="Ja,niet verplicht ,wel aanbevolen als iemand het script wil kopen"/>
<meta name="dc.robots" content="Ja ,verplicht"/>
<meta name="dc.language" content="Ja ,aanbevolen"/>
<meta name="geo.region" content="Beetje uit de mode" />
<meta name="geo.placename" content="Beetje uit de mode" />
<meta name="geo.position" content="Beetje uit de mode" />
<meta name="ICBM" content="Beetje uit de mode" />
<meta name="copyright" content="Aanbevolen als iemand het script wil kopen"/>
<meta name="rating" content="Ja ,aanbevolen"/>
Linken van een andere website alleen als die relevant zijn .
Meer linken binnenkrijgen dan uitgeven,het liefst aan sites die een hoogere PR hebben dan jouw site
PR is bijna achterhaald, heeft nog maar weinig invloed, zorg voor relevante links!
Geen frames op de site gebruiken.
Geen 301 re-direct ...
Van een oud naar een nieuw domein wel...
Site aanmelden bij zoekmachines is onzin,Robots komen vanzelfs langs.
Als je of webmastertools gebruikt of een 301 hebt van je oude domein of een link hebt van een andere site, anders kent google je site niet.
Er voor zorgen dat de site W3C gevalideerd is [ Opmerking:Thickbox en andere boxen zullen NOOIT foutloos door W3C komen]
W3C valid is zeker van invloed
dus netjes en logisch scripten...
De juist"feeling"kleuren en lettertype bij de site en doelgroep gebruiken.Bvb zwart=triest ,rood =aggressie ,geel=warm,uitnodigend....
Er voor zorgen dat alles op de site duidelijk is en opties niet "verstopt" zijn
Geen audio en andere onzin automatisch laten starten als de site geopend wordt
Geen flits of irritante pop-up gebruiken
Je site voorbij laten flitsen bij die gratis "Adsense" aanbieders verhoogt ook de ranking
Die snap ik niet met Adsense
Dit moet het dan zo een beetje zijn wat Google betreft....
MAAR .... heb ik gevonden in een artikel ...
Andere zoekmachines maken wel gebruik van Meta keywords of komen niet eens langs om te indexeren als bepaalde " voor Google onbelangrijke"
meta niet aanwezig of manco is.Aangezien Google ook andere zoekmachines leest is iedere vermelding er weer 1.
En onder aan op de home page je slogan in een andere kleur of bold geschreven schijnt de nieuwsgierigheid van Google ook te verhogen.
Een site map en robots.txt zijn ook aanbevolen.
Het analyseren van de "concurrentie" inzake metatags is puur tijdverdrijf omdat je al te laat bent met aanpassingen omdat die concurrent je al voor was.Zorg voor unieke contents en "aap" geen contents na .Google ziet dit als dubbele content en zal de laatste die er bijgekomen is negeren.
Meer meta buiten de 'basis' meta is wenselijk afhankelijk van de zoekmachines ,doelgroepen en landen waarop jouw site is gericht
Search Engine Optimization is dus de metatags invullen en de veredelde wetenschap van koffiedik kijken :);
Aldus mijn voorlopige conclusies.
Feel free to comment...
De snelheid van je website wordt ook steeds belangrijker, hoe sneller hoe beter. En seo is inderdaad sites optimaal bouwen, goede interne linking, zorgen dat je belangrijkste keyword ook door Google zo gezien wordt > webmaster tools & zorg voor goede linkbuilding.
Martin
-
30-11-2010, 19:18 #15
- Berichten
- 33
- Lid sinds
- 16 Jaar
Re: SEO pro&contra :hoe zit het nu PRECIES?
Je site voorbij laten flitsen bij die gratis "Adsense" aanbieders verhoogt ook de ranking
Die snap ik niet met Adsense
en tig anderen die via een banner systeem jouw sitenaam en omschrijving laten rouleren
op andere sites , treft het net dat de crawler die site bezoekt wordt het als een link gezien
ondanks dat het geen echte link is...
Geen 301 re-direct ...
Van een oud naar een nieuw domein wel...
Als je of webmastertools gebruikt of een 301 hebt van je oude domein of een link hebt van een andere site, anders kent google je site niet.
Plaats een
- + Advertentie
- + Onderwerp
Marktplaats
Webmasterforum
- Websites algemeen
- Sitechecks
- Marketing
- Domeinen algemeen
- Waardebepaling
- CMS
- Wordpress
- Joomla
- Magento
- Google algemeen
- SEO
- Analytics
- Adsense
- Adwords
- HTML / XHTML
- CSS
- Programmeren
- PHP
- Javascript
- JQuery
- MySQL
- Ondernemen algemeen
- Belastingen
- Juridisch
- Grafisch ontwerp
- Hosting Algemeen
- Hardware Info
- Offtopic