Regels

Registratie op deze website is gratis! We vragen je wel om je te houden aan de regels en het beleid hieronder strikt te volgen.

Regels Sitedeals.nl

1 Regels algemeen


1.1 Plaats een onderwerp in het daarvoor bestemde gedeelte

1.2 Plaats geen onderwerpen en/of berichten over een conflict met een ander lid. Mocht het zo zijn dat een lid mogelijkerwijs een bedreiging vormt door bijvoorbeeld oplichtingspraktijken, meld dit dan aan een moderator.

1.3 Plaats geen privé- of privacygevoelige informatie.

1.4 Behandel anderen met respect.

1.5 Het aanbieden van illegale producten is niet toegestaan.

1.6 Pleeg geen inbreuk op auteursrechten/copyright.

1.7 Plaats uitsluitend relevante en inhoudelijke berichten. Voor de marktplaats geldt: Plaats alleen reacties indien het een bieding of een directe vraag over het product of de dienst betreft. Berichten als bijvoorbeeld "pb verstuurd" en "pb graag" voegen op geen enkele wijze iets toe aan een onderwerp.

1.8 Plaats geen zaken als reclame en affiliate links.

1.9 Het schoppen of bumpen van onderwerpen is niet toegestaan. Wil je je advertentie onder de aandacht, gebruik dan de schijnwerper functie.

1.10 Rapporteer regelovertredingen, ga niet zelf in discussie.

1.11 Het is niet toegestaan een product of dienst meermaals aan te bieden, in welke kwantiteit en tegen welke prijs dit ook is. Na twee maanden is het toegestaan een product of dienst opnieuw aan te bieden of te vragen. Het is ook niet toegestaan berichten in het webmaster-gedeelte meermaals te plaatsen. Wil je je advertentie onder de aandacht, gebruik dan de schijnwerper functie.

1.12 Het publiekelijk ventileren van je ongenoegen over sitedeals is niet toegestaan, wanneer je de site niet bevalt, een regel niet zint, of hier niet meer wil komen - hou de eer aan jezelf en vertrek. Het geven van feedback en handreikingen kan gedaan worden per privé bericht aan een van de beheerders.


2 Algemene Regels Marktplaats


2.1 Plaats uitsluitend commerciele onderwerpen. Gratis 'aanbiedingen' zijn NIET toegestaan. Let op! Dit geld niet voor investeringsaanvragen of promotie.

2.2 Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen om geld van de ene bank naar de andere bank of betaling-provider te verhuizen.

3 Algemene Regels Forum


3.1 Plaats geen commerciele berichten. Gebruik daarvoor de Marktplaats.

4 Regels Prive Berichten.


4.1 Stuur geen ongevraagde berichten via het persoonlijk berichten systeem of de email contact functie. Heb je een aanbieding, gebruik daarvoor de Marktplaats.

5 Regels Profiel


5.1 Aanvullende profielvelden zijn vrijblijvend, echter ingevulde informatie dient feitelijk en naar waarheid te zijn.

5.2 Het is niet toegestaan een nickname te of bedrijfsnaam als accountnaam hanteren. Alleen voor en achternamen, waarvan 1 van de 2 namen afgekort mag worden zijn geldig.

5.3 Het is niet toegestaan meerder profielen aan te maken.

6 Regels Hostingdeals


6.1 Bedrijfsgegevens EN Kamer van Koophandel nummer verplicht te vermelden als deze niet in uw profiel zichtbaar zijn.

6.2 Een link naar- of bijgesloten document met algemene voorwaarden en fair use policy verplicht bij vermelding ongelimiteerde waardes.

7 Regels Scripts en Applicaties


7.1 Link naar demonstratie versie verplicht vermelden.

8 Veilingen via het veiling systeem


8.1 Het is niet toegestaan te handelen buiten de veiling voorwaarden.

8.2 Contractbreuk door niet leveren.

8.3 Contractbreuk door niet betalen.

Inloggen

Inloggen