Beste forum leden,

Wegens gebrek aan tijd doe ik hierbij mijn website in de verkoop. Op deze website worden unieke belevingen aangeboden op dit moment heb ik al ruim 1800 belevingen van diverse affiliatie aanbieders toegevoegd. Het toevoegen van belevingen gaat eenvoudig d.m.v. de plugin WP all import. Ondanks dat de website net een paar maand online staater 0,0 aan promotie is gedaan en ik de laatste tijd geen tijd meer hier heb ingestopt heeft de website al 190 euro aan omzet gedraaid in 60 dagen.

Verdienmodellen
Huidig:

Op dit moment zijn er een aantal affiliatie product feeds van diverse aanbieders eenvoudig ingeladen met de plugin wp all import. Hiermee is in slechts 60 dagen al 190 euro aan omzet mee behaald zonder enige vorm van promotie. Er zijn nog veel meer feeds toe te voegen en met een beetje promotie valt er veel meer uit te halen! Daarnaast nog enkele euro's aan adsense binnen gehaald.

Overige opties:
Bedrijven kunnen hun eigen beleving aanmelden je zou hiervoor een x bedrag per maand/kwartaal/half jaar/jaarlijks kunnen vragen. Voor een extra bedrag zouden ze ook een blogpost of home page vermelding kunnen krijgen.

Het is ook mogelijk om zelf handmatig belevingen op te voeren. Er kunnen ook pakketten worden gemaakt en einddatums meegegeven worden.

Voorbeeld:50 bedrijven willen hun beleving plaatsen op de website voor een bedrag van 10 euro per half jaar. Potentieel gezien zou je dit al ruim 500 euro per half jaar opleveren jaarlijks zelfs 1000 euro hierbij zijn mogelijke affiliatie en adsense inkomsten nog niet mee gerekend en is de vraagprijs voor het plaatsen van een beleving laag aangehouden.

Winnaar veiling krijgt:
Website bestanden + database en inloggevens
Professionele logo's
Facebook pagina
Thema t.v.w. 60 dollar