Ik heb geen verstand van IT maar heb een rss feed nodig.

Ik zal het even uitleggen:
Mijn website heeft een RSS feed; dit zijn advertenties die ik wil laten drukken in een krant.
Via software wordt automatisch alles op maat gemaakt.

Hoe werkt de software:
Ik klik de RSS icon aan in de browser, en copy de feedURL(via de rss-button) in de software... de software maakt een pdf met mijn advertenties en die kan ik aanleveren bij de uitgeverij......MAARRRR....ik wil deze eerst aanpassen en wat plaatjes toevoegen

Ik heb hiervoor een feededitor. Ik kan mijn originele feed downloaden, en de feed aanpassen door deze "plaatjes"toe te voegen. DIt kan als nieuw item, of toevoegen aan een bestaand item (Item - artikel).

DUs...nu heb ik de inhoud voor de feed aangepast, maar....ik kan in de software van de uitgever alleen een feed-url toevoegen. Hoe krijg ik nu een nieuw URL voor mijn aangepaste feed. Een URL met zo'n rood RSS-knopje. Ik heb geprobeerd mijn xml te importeren in Blogger, maar dat wrkt helaas niet. Ik dacht, dan haal ik de feed via blogger op..helaas.Lukt niet. Bekend probleem sinds 2008 lees ik

De nieuwe content moet dus op een of andere manier online zichtbaar worden gemaakt; en deze url moet dan dat RSS knopje hebben.

Hoe krijg ik dat voor elkaar zonder ingewikkelde toestanden/zonder IT kennis.
Ik had wel een account aangmaakt op fileserve; ik kon daar mijn xml uploaden. Maar dan weet i khet verder ook niet meer eigenlijk.

Wie heeft advies. In jip-en-janneke taal graag :-)