Omschrijving website:
Bij deze bied ik een volledig opgezet en helemaal kant en klaar professioneel webhosting bedrijf!

Het gaat om XpertHost Internet Diensten (afgekort: XpertHost ID). De bedrijfsnaam staat geregistreerd onder mijn naam bij de KVK: 01149929.

Verder is er een bedrijfsrekening geopend bij de ING en is Ideal volledig werkend geintergreerd in het volledig geautomatiseerde bestelsysteem. Het bestelsysteem dat gebruikt wordt is afkomstig van http://www.bestelpaneel.com/ . Hier is lifetime licensie van aangeschaft (€250) en wordt uiteraard overgedragen aan nieuwe eigenaar, inclusief life time updates. Dit systeem is volledig geautomatiseerd en is zeer uitgebreid!

Het gaat dus niet alleen om de website, www.xperthost.nl, maar om een volledig kant en klaar bedrijf waar je meteen mee aan de slag kunt!

Ik verkoop het bedrijf XpertHost ID volledig met alles erbij!
- Website
- Bestelsysteem met licentie
- Domeinnamen: experthost.nl, xperthost.be, xperthosting.nl, xperthost.nl
- KVK inschrijving en dossier
- ING rekeningnummer
- Eventueel bedrijfstelefoonnummer
- Ideal inschrijving
- Eventueel het webhosting reseller pakket
- Eventueel domeinnaam reseller account
- Inschrijving op webhosters.nl
- Alle email adressen
- Het efax nummer

Oftewel, gewoon ALLES!

Waarom verkopen?
Omdat ik simpelweg nooit de tijd heb gehad om dit bedrijf groot te maken en met dit bedrijf in de publiciteit te treden zodat er klanten komen en er dus geld verdient gaat worden. Begin 2006 is het idee begonnen en heb ik het bedrijf in 2009 volledig uitgewerkt waarna het 3 jaar had stil gelegen. Nu ik inmiddels alweer een tijdje een baan heb waarvoor ik heel vaak in het buitenland ben, heb ik besloten dat ik er niet meer aan toe ga komen de eerst komende tijd en het volledige bedrijf dus van de hand doe. Dit omdat ik het zonde zou vinden als het weer 3 jaar stil ligt, terwijl er zeker potentie in zit omdat het een tot in de puntjes volledig uitgewerkt concept is dat bij wijze van spreken morgen volledig in bussines kan zijn.

Het enige dat de volgende eigenaar moet doen, is de vindbaarheid en bekendheid van XpertHost ID te vergroten door het plaatsen van advertenties en andere publicaties. Op deze manier zien mensen de prijs/kwaliteit verhouding van de webhostingpakketten en domeinnamen en zal er geld verdient gaan worden (gemiddeld 40% - 70% marge op alle producten).

Zodra mensen XpertHost ID gevonden hebben, kan het geld verdienen beginnen. Dit gaat dus zoals gezegd volledig automatisch. Het enige wat de eigenaar moet doen is checken of er betaald is (mits er niet met Ideal betaald is, want dan gaat het helemaal automatisch). Verder word alles volledig automatisch aangemaakt en geregeld. Ook worden er periodiek automatisch rekeningen in PDF formaat volledig naar de klanten verstuurd. Je hoeft dus alleen maar vragen van klanten te beantwoorden en XpertHost te promoten.

Dus heb je altijd Directeur willen zijn van je eigen bedrijf waar je niks meer aan hoeft te doen? Dan is dit je kans!

Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email address] .

URL: www.XpertHost.nl
Leeftijd site (maanden): Sinds 11-01-2006

Prijs: Bieden vanaf 300 euro. Opbieden met 25 euro per keer. Buy now is minimaal 1000 euro en daarna 2x het hoogste bod.

Betaling via:
Paypal | Overschrijving | Afspraak