Ben jij op zoek naar de perfecte website voor affiliate?
De website is puur vanuit interesse & hobby in het verleden ontwikkeld.
Helaas heb ik er zelf geen tijd voor en ben ik op zoek naar iemand waar dit in goede handen terecht gaat komen.

Let op: Omdat de website gemaakt is in de standaard websitebouwer van Yourhosting, koop je bij deze veiling alleen de domeinnaam!
Of je moet al hetzelfde pakket daar willen afnemen, dan kan je wel de layout mee over verhuizen...


Waarom perfect voor affiliate?
De domeinnaam leent zich prefect voor affiliate. Dankzij de domeinnaam (call to action) kan je goed scoren in Google.
Daarnaast kan je de website eenvoudig vullen met veel content, omdat er dagelijks persberichten online komen over verschillende soorten televisies. Persberichten zijn rechtenvrij. Win / win situatie!

Zoekvolume
Maar liefst 21k mensen zoeken per maand naar het exacte woord "Tv kopen"


En nog meer voordelen....
Het is niet voor niets dat Coolblue zelfs alleen reclame maakt voor hun categorie Televisies. De conversies zijn hoog en de fee is aantrekkelijk wegens hoge aanschafkosten van een nieuwe televisie. Kopen ze geen televisie, scoor jij toch nog dankzij de cookies. Coolblue heeft maar liefst een cookie tijd van 56 dagen!


Wat heb ik zelf gerealiseerd qua omzet met TVkopen.nu:
223,17 €Helaas is het coolblue account niet over te dragen, je dient zelf een nieuw account bij Coolblue, tradetracker of Bol.com aan te maken.
Maar dat is zo geregeld.Mocht je eerst meer willen weten alvorens je een bod plaatst, stuur gerust een prive bericht! Geplaatste bod is excl. 21% btw. (zakelijke verkoop).

Zie bijlage voor zoekvolume.
TVkopen.nu || Perfect voor affiliate || Alle goede domeinnamen bezet | 21K zoekvolume-schermafbeelding-2022-01-08-om-09-png