Beste leden,

vorige week heb ik een website overgenomen met recurring inkomsten (rond de 100 tot 150 euro per maand), echter past dit toch totaal niet binnen mijn portfolio. Denk een leuke site met veel potentieel als je er een ander thema op zet, teksten uitbreid en de tientallen andere aanbieders van usenet producten als blog-artikel toevoegd.

Transparantie gegarandeerd: overgenomen van een gerespecteerd lid van Sitedeals voor 550 euro, hoef er niet aan te verdienen en ben op zoek naar snelle afhandeling. De eerste die komt heeft geluk. Mag dus voor de originele overnameprijs van mijzelf (vorige week) overgenomen worden.

Bijgevoegd enkele statistieken van het originele onderwerp van de vorige eigenaar.

Aanmelding bij de huidige usenet affiliate programma's is geen probleem, direct contactpersoon ontvang je van mij dus in theorie hoef je enkel de affiliate codes aan te passen (echter zou ik er een hele mooie en betere site van maken, dit is aan jou ;-))

Groet,
Ray

p.s. wie het eerst komt is de winnaar.Website recurring inkomsten-friendly-duck-jpgWebsite recurring inkomsten-statcounter-pngWebsite recurring inkomsten-usenetbucket-jpg