Geautomatiseerde webwinkel in de verkoop van digitale licenties. Dus geen fysieke voorraad nodig en de producten zijn uitgesloten van het retourrecht. Website wordt geleverd inclusief unieke .nl domeinnaam en exacte .com domeinnaam! Producten worden automatisch verzonden na betaling door de klant via oa. iDEAL. Deze site is eind juli door ons zelf opgezet en dus niet via iemand anders aangeschaft oid. Dus een nette nieuw opgestarte site met inkomsten en bezoekers.


Technische details:
De website is professioneel opgezet dmv. Wordpress icm. WooCommerce. Voor de betalingen wordt gebruik gemaakt van Mollie, hiervoor is een gratis plugin geďnstalleerd. Daarnaast zijn er veel aanpassingen gedaan aan zowel het thema als de code zelf. Denk aan wijzigingen in de code van WooCommerce in het tonen van producten via een betere SEO manier. Of het wijzigen van producttitels zodat de ranking in Google hiervoor hoger kwam te liggen.

In tegenstelling tot veel sites hier zijn er betaalde plugins toegevoegd die de organische score van de site flink omhoog krikken. Er is dus geďnvesteerd in zowel on-page SEO evenals off-page SEO.

Daarnaast, wat eveneens zeer zeldzaam is voor dergelijke shops, is een professionele Cloudflare koppeling. Via het Cloudflare systeem is de website zeer snel en met de gekoppelde plugin kan de cache bij Cloudflare vanuit Wordpress worden geleegd. Een unieke koppeling die normaal gesproken al veel geld kost om te implementeren op deze manier.

Aangezien bij de verkoop ook een onderhoudscontract en hosting zit inbegrepen kun je direct beginnen zonder verdere technische kennis of kosten!


Vraagprijs:
Nu kopen: €450 excl. BTW
Bieden vanaf: €325 excl. BTW

Er is GEEN reserve. Dit houdt in dat als je de hoogte (of enige) bieder bent, de site gegarandeerd van jou is. Veiling sluit 48 uur na het laatste bod.

Inkomsten/statistieken:
eind-juli: €18,50
augustus: €236,50
september (tot 10 sept.): €50

Meer informatie over statistieken kun je vinden via de volgende screenshots en bewijs van inkomsten:
https://imgur.com/a/XrGRoRd

Inkoop / marge producten
Inkoop wordt gedaan bij een EU leverancier die direct na betaling levert. Hier kun je per stuk of in bulk aankopen.
Marge op de producten ligt tussen de €9,50 en €15! Inkoop is dus slechts enkele euro's per product.

Proces voor de klant:
1. Klant koopt 1 of meerdere producten via de website
2. Klant betaalt via iDeal/Bancontact/Belfius/EPS/GiroPay/Sepa etc.
3. Klant krijgt na betaling de code + software per e-mail toegestuurd
4. Na afronding krijgt de klant een mailtje met de vraag of ze een beoordeling achter willen laten


Proces voor jou als verkoper:
- Wanneer de producten onder de minimale voorraad komen (in te stellen per product) stuurt de site automatisch een e-mail naar je dat je weer voorraad moet gaan inkopen. Deze voer je gemakkelijk in op de backend en de voorraad is weer bijgewerkt.
- Af en toe zal een klant een vraag stellen via de livechat. Deze kun je zelf beantwoorden via een (gratis) app op je telefoon of via een notificatie die je krijgt binnen je browser. Je kunt deze chat zelf open of dichtzetten op basis van tijdstip (zodat je niet midden in de nacht lastig gevallen wordt) of handmatig, als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent :)


Inbegrepen bij de verkoop:

- Productvoorraad, op moment van schrijven nog 3 licenties met een verkoopwaarde van €12,50 per stuk
- Gegevens internationale EU leverancier
- Handleiding
- Website inclusief alle klantdata (namen, e-mailadressen, orderdetails etc. dus gewoon zoals je zou verwachten van een goedlopende winkel)
- Logo inclusief alle bronbestanden + licentie
- Font
- Betaalde plugin + licentie (wordt pas na verkoop bekend gemaakt ivm. de hoge score die deze plugin levert)
- Product foto's + social afbeeldingen
- Onderhoudscontract: Wordpress onderhoud & beveiliging vooruitbetaald tot eind januari 2021 (twv. €25 per maand incl. combi-korting met hosting)
- Performance Hosting vooruitbetaald tot 15 juli 2021 (twv. €60 per jaar)
- Domeinnaam .nl & .com betaald tot 15 juli 2021 (twv. €15 per stuk per jaar)
- Hulp en uitleg waar nodig. Liefst per e-mail, maar eventueel een keer bellen is uiteraard mogelijk. Dit wel op basis van fair-use, oftewel; als je mij elke dag met 10 vragen gaat mailen houdt het wel een keer op natuurlijk ;) Maar verder kun je gewoon vragen stellen.


Wat heb je nodig om te kunnen beginnen:
Mollie account, meer niet eigenlijk :)


Waarom verkopen?
Focus op andere projecten