Te koop aangeboden: Twee grote (drie jaar oude) cryptocurrency services, met enorm veel potentie. Volledig zelf ontwikkeld, en draaiend vanaf maart 2015 met enorm veel potentie. Sinds 2015 ruim 3miljoen omzet.

Omdat het tijd is voor ontwikkeling van andere projecten biedt ik deze twee services aan. De diensten vergen enorm weinig tijd zon 15 minuten per dag om betalingen te verwerken en de tickets te behandelen. Indien u in bezit bent van een bunq rekening zijn de betalingen zelfs volledig geautomatiseerd.


Platform 1 : Crypto payment provider (marge .25% tot 2.5%)

Deze dienst is sinds 2015 in ontwikkeling en wordt op dit moment enkel gebruikt voor eigen projecten en deze van bekende. Deze dienst maakt het mogelijk om voor elke webwinkel of website cryptocurrency betalingen te ontvangen. Er zijn al plugins voor woocommerce ontwikkeld. Een crypto payment service provider dus. Volledig automatisch worden betalingen verwerkt en doorgestuurd naar de gebruikers.

Het systeem biedt de mogelijkheid om de crypto koersen zelf te bepalen, de crypto 'nodes' draaien op een VPS. De klant betaald een fee (0.25% tot 2.5%) afhankelijk van de uitbetaal snelheid welke zei zelf kunnen instellen.

Indien deze dienst naar het publiek wordt gelanceerd kan dit voor enorme omzet zorgen.


Platform 2 : Rekeningen betalen met bitcoins (marge +- 4%)

Deze dienst is waar het eigenlijk om draait. Een dienst waar klanten hun rekeningen kunnen betalen met crypto, enorm simpel. Klant betaald ons in crypto (via dienst 1) en wij betalingen de rekening naar het door de klant opgegeven IBAN nummer. Op dit moment is er een Nederlandse en een Engelse versie van deze dienst. Tevens is V2 in ontwikkeling waarop verder geborduurd kan worden. Deze dienst loopt enorm goed, de omzet is stijgende door de vele vaste klanten. Er wordt op dit moment geen marketing gedaan voor dit project naast een topic op een groot forum. Er is dus enorm veel ruimte voor optimalisatie.

De ontvangen bitcoins worden automatisch verkocht op de beurs en automatisch overgemaakt naar onze bankrekening.

Statistieken :
In verband met een deels verloren database is niet alle data beschikbaar, op dit moment is er aantoonbaar een omzet van ongeveer 3miljoen. Met een marge

Bezoekers : Dienst 2 NL : +- 190 per maand / Dienst 2 EN : +- 300 bezoekers per maand
Omzet : Dienst 2 : +- € 120.000 per maand (Dienst 1 ongeveer gelijk, er draait 1 extern project op dit platform). De marge is ongeveer 4% tot 5% afhankelijk van koers op moment van verkopen.
Marketing : Er wordt en is nooit wat aan marketing gedaan, enkel een topic op een bepaald forum. Hier is dus enorm veel extra te halen.


Vraagprijs : € 125.000,- (exclusief BTW)

Bij interesse kan er contact worden opgenomen per email via [email address], bij interesse zal er worden verzocht een NDA te tekenen en kunnen wij een afspraak maken om verdere vragen te beantwoorden.