Bij deze verkoop ik ้้n van mijn projecten, waarmee ik tevens het Algemeen Dagblad heb gehaald! Het krantenartikel kan bij interesse worden gedeeld middels een priv้ bericht.

Het gaat om http://bit.ly/2qtqFZ2 + bijhorende social media accounts (Instagram en Facebook). Zo'n 1.5 jaar geleden ben ik begonnen met dit project, maar daarna heeft het een jaar stil gelegen omdat ik mij o.a. moest focussen op mijn studie. Afgelopen januari heb ik de draad weer opgepakt en zijn de social media accounts ontzettend gegroeid, wat uiteraard ook heeft geresulteerd in meer inkomsten.

Op dit moment staat er een Etsy shop op het domein, omdat je op dit platform meteen de juiste doelgroep kunt bereiken. De producten die in de shop worden aangeboden, worden verkocht middels het dropship model. Producten worden besteld via Aliexpress en rechtstreeks naar de klant gestuurd. De winstmarges zijn erg hoog, 80-90%!

Het Instagram account (29k volgers) is een super actief account, met een top enagement, welke dagelijks met honderden bezoekers blijft groeien.

Wat krijg je bij de koop?

Domeinnaam: http://bit.ly/2qtqFZ2 en de Etsy shop als je hier interesse in hebt
Instagram account: https://www.instagram.com/mytinyobjects/
Facebook account: https://www.facebook.com/mytinyobjects/
Overzicht waar de producten ingekocht kunnen worden

Statistieken:
Inkomsten
Januari: €9,99
Februari: €19,98
Maart: €241,44
April: €521,91
Mei tot heden: €49,95

Instagram groei stats:
-insta-stats-png

Bezoekers en inkomsten:
-png

Mocht je nog vragen hebben, kan je mij altijd een berichtje sturen!