Ukky is een link verkleiner die u online kunt gebruiken om lange links eenvoudig en snel korter te maken. Dit is bijvoorbeeld handig bij het optimaliseren van websites, maar ook bij invoegen van links in social media berichten op netwerken als Twitter.


Users krijgen iedere maand 5000 gratis credits om links te kunnen verkleinen, mocht een user meer nodig hebben kan dit afgerekend worden met Mollie. Ook kan een user een Ukky Cadeaubon kopen en die weggeven aan een andere user.


Ukky bezit z'n eigen IP database om te bepalen waar een klik ed. vandaan komen, daarnaast is ukky beschikbaar in Nederlands, Duits en Engels. De taal die getoond wordt is afhankelijk van waar het IP adres vandaan komt.


De werkwijze van Ukky
Links die in de frontend van Ukky worden gemaakt, blijven zeven dagen bestaan. Wordt de link in de backend van de website gemaakt, dan blijft de link maar liefst twee maanden bestaan. Een week voor het einde van deze periode, krijgt user altijd een mailtje. Op dit moment kan user zelf kiezen of hij/zei de link wil verlengen, of niet. Ukky is gebruiksvriendelijk, gratis te gebruiken tot vijfduizend credits per maand en compleet. Door middel van een overzichtelijk dashboard ziet een user al z'n statistieken van deze maand en van vorige maand, zodat user duidelijk inzicht heeft in z'n resultaten van deze periode.