Omschrijving website: Statische landingpagina (CodeCanyon met domeinlicentie), met vele mogelijkheden. Op dit moment enkele tekstblokken (vanwaar je kunt doorlinken), nieuwsbrief aanmelding, enkele grote tekstblokken, een twitterfeed (8 internationale "nexus 7" resultaten), een rss-news feed middels google-melding (8 Nederlandstalige berichten met "nexus 7")

URL: www.nexus7.nl
Leeftijd site (maanden): 30-05-2012

Maandelijks inkomsten: €10
Details: Ben van Adsense afgelopen maand over gegaan naar TradeTracker en advertenties zijn nu van een telecom aanbieder maar zijn zelf heel makkelijk in te stellen.

Unieke bezoekers/dag: 100 - 650
Details & stats: 80 door de week, 200 in het weekeind, tussen 500 en 1000 als Nexus 7 nieuws is in NL. Laat staan bij de release van de Nexus 7 in Nederland. Het apperaat gaat niet alleen in de Play store van Google verkocht worden maar ook via alle Asus partners iets wat veel mogelijkheden bied.

Waarom verkopen: Gebruikt om wat SEO technieken te bekijken en hoe deze uitwerking krijgen als er vraag naar het keyword komt. Heb middels wat handboeken veel geleerd. A.s. week start voor mij een nieuw job (40 uur p/w) en kom ik hier niet meer aan toe. Denk dat het voor veel partijen een aantrekkelijke naam/site is en dat er genoeg inkomsten uit te halen zijn in de toekomst.

Betaling via:
Paypal | Overschrijving (kosten domein 9,95 voor kopende partij)