Omschrijving website:
Een nieuwe manier om uw website gratis te promoten. Het idee was als volgt:
Iemand plaatst een tweet met zijn website en de hashtag #websitepromo. Aangezien websitepromo.nl realtime tweets met deze hashtag op de website laat zien en de tweets om de zoveel tijd in de database zet, zou dit, als de website goed zou worden bezocht, voor extra bezoekers zorgen. Daarnaast wordt er meteen een link naar uw website geplaatst, waardoor u weer een backlinkje extra heeft. Alle tweets worden in het archief getoond en het idee was om er een soort directory van te maken. Dit is er echter nooit van gekomen.
Ook moet ik vermelden dat momenteel enkel de tweets met de hashtag #promotie zijn geladen. Aangezien ik na het online zetten van de website, nooit iets aan promotie (ironisch hè?) heb gedaan, is de hashtag #websitepromo bij (vrijwel) niemand bekend.

URL: www.websitepromo.nl

Wat krijgt u?:
- Alle PHP, CSS en Javascript bestanden
- De PSD van de (uiteraard unieke) lay-out
- Het bronbestand (.ai) van het (wederom unieke) logo
- Een zeer mooie domeinnaam

Leeftijd site (maanden): zo'n 3 maanden (meer dan 600 geïndexeerde pagina's)

Maandelijks inkomsten: niet van toepassing

Unieke bezoekers/dag: niet noemenswaardig

Prijs: vanaf 15 euro (zakelijke verkoop, dus excl. btw)

Waarom verkopen:
Ik heb deze website opgezet met als doel een leuk nieuw project te starten, maar helaas is het er nooit van gekomen. Aangezien ik nu met enorm veel projecten bezig ben, gaat het er waarschijnlijk ook niet meer van komen. Vandaar dat ik de website maar in de verkoop gooi.

Betaling via:
Overschrijving