Zoals sommigen van jullie wellicht wel weten, is de Christmas sale van SEO PowerSuite van start gegaan. Dit houdt in dat je deze mooie software met een extreem hoge korting kunt aanschaffen, namelijk met een korting van 70% vandaag, 65% morgen en 60% overmorgen.

Nu is er voor huidige gebruikers ook een interessante actie. Wanneer je de software al hebt, maar een nieuwe gebruiker aanbrengt, krijg je namelijk een jaar langs gratis de zogenaamde 'Search algo updates'.

Aangezien ik nog steeds een tevreden gebruiker van deze SEO software ben en er vast nog meer gebruikers op dit forum aanwezig zijn, leek het me een goed idee om hier een topic voor aan te maken. Diegenen die van plan zijn gebruik te maken van deze actie kunnen namelijk een win-winsituatie creëren door de software aan te kopen via de referral link van een huidige gebruiker van SEO PowerSuite. Zo profiteert iedereen mee!

Dus: Ben je van plan om SEO PowerSuite te kopen? Geef dat dan in dit topic aan en help anderen aan een leuk extraatje terwijl je zelf van de hoge korting profiteert!