Script:
WhoIs script mét bestelfunctie en het liefst mét werkend voorbeeld geen must

Omschrijving/functies:
k heb al een tijdje gezocht naar een mooi WhoIs script maar ik kan geen goede vinden en wil jullie vragen wat het kost om zoiets te maken.

Het gaat in mijn geval om een simpel contact script waarin het volgende verwerkt zit:

WhoIs:
.nl (zonder het limiet van 15 keer per dag) daar zou een of andere omzeiling voor zijn?
.eu, .com, .info en een uitbreiding van de extensies zou gemakkelijk mogelijk moeten zijn via het bestand.

WhoIs van de domeinnamen zonder al te veel poes pas. Wanneer de domeinnaam niet vrij is, dat gewoon deze melding zonder de WhoIs gegevens en wanneer de domeinnaam vrij is een bestel link. Wanneer men klikt op de bestellink dient men door te gaan naar de bestelpagina waarin men NAW gegevens invoert en men kan kiezen uit een aantal hostingpakketten, die ik gewoon via het menu kan veranderen.

De gegevens moeten per e-mail naar mijn gezonden worden -e-mailadres graag aan te passen- en de boodschap (bevestiging) naar de klant zou ik graag willen kunnen aanpassen.

Wellicht is het mogelijk om via een 1, 2, 3, 4 etc. nummering de boodschappen van de verschillende hostingpakketten anders in te vullen zodat de klant een boodschap op basis van het pakket krijgt toe gemaild.

That's it. Mochten er verder handige functies zijn waaraan ik niet heb gedacht hoor ik deze graag.

Demo:
Graag ontvang ik demo scripts zodat ik kan zien dat het allemaal naar behoren werkt. Er zijn vast wel mensen die zo'n script hebben draaien voor hun hostingklanten.

Prijs:
Graag ontvang ik naast de demo de prijs waarvoor ik het script kan kopen

Licentie:
Enkel voor mijzelf

Betaling via:
Ideal | Paypal | Overschrijving | Andere