Ik begon redelijk enthousiast met het idee: http://www.supermarktaanbiedingen.com/ te verbeteren. In principe is dat niet zo moeilijk, maar ik kom tot de conclusie dat ik onmogelijk zoiets up to date kan houden. Zo kan ik ook niet tippen aan hun 'folder' aanbiedingen (Ze huren mensen in om die over te typen). Mijn moed en tijd zonk dus een beetje in de schoenen en echt stoere uitbreidingen kom ik eigenlijk niet aan toe. Het is ook zo zonde om het allemaal maar weg te gooien, dus mocht iemand toch geïntresseerd zijn en een leuk bod weten te geven.

Script:

Er zijn 9 'vendor' scripts, deze scrapen per stuk één winkel keten voor alle bonus artikelen. De winkelketens zijn:

AH
AH webwinkel
C1000
Coop
Deen
Dekamarkt
Jumbo
Plus
Spar

Omschrijving/functies:

Het binnenhalen gaat parallel, binnen een minuut heb je ongeveer 650 producten (met thumbnail) binnen. (Op een Intel i3-2350 CPU met 4gig RAM).

De functies in het kort:

- Binnenhalen producten
+ Product naam
+ Product thumbnail
+ Omschrijving wanneer mogelijk
+ Oude en nieuwe prijs zo goed moglijk
+ URL van product in winkel zelf

- Basis zoekfuncties

- Zoek resultaten cachen (Moet aanvankelijk van het gebruik van de zoekmachine wel vaak genoeg leeg gemaakt worden, of je toont oude resultaten)

- "Uitgebreide zoekfuncties" : Je kunt de basis zoek functie zelf uitbreiden door het systeem dingen aan te wijzen. Bijv. Gebruiker tikt in "tomatensoep", jij hebt dat keyword gedefineerd met "wanneer tomatensoep -> zoek op tomatensoep (+tomaten +soep)). Zo kun je vrij aardig bepaalde zoek keywords opvangen en de juiste dingen tonen (en onjuiste dingen weglaten).

Meer uitleg over hoe en wat precies alles is, doet en kan zit in de documentatie.

Demo:
http://tessmore.nl/bonus/

Prijs:
Ik heb geen idee, PM maar

Licentie:
Je krijgt volledige rechten over alles wat af en van mij is. Enige wat gebruikt wordt naast built-in PHP functies zijn hele kleine delen van Zend framework (DB, HTTP_Client).

Betaling via:
Overschrijving