Beste mensen,

Ik ben geen gamer, maar ik speel in de vrije uurtjes meestal Counter-strike: Condition Zero. Nu wil ik even iets meedelen voor de geïnteresseerden. Bij de gameservers is de map de_dust2 de meest gespeelde aller tijden. Helaas zijn de servers waarom die map staat 1/10 leeg vanwege het overaanbod. Nu heb ik iets gevonden waar nog heel veel vraag naar is. De map surf_ski_2 waarvan er ongeveer maar 10 bestaan en waarop 2 echt goed. Ze zitten 24/7 vol, maar helaas worden ze niet goed onderhoud.

Nu vertel ik je, dat als je z'n server zou huren, je gegarandeerd veel bezoekers krijgt, om niet te zeggen dat de server altijd vol zal zitten.

Ik weet dat dit zou werken, omdat ik een half jaar lang zelf z'n een server heb gehad. Ik betaalde er niet voor, maar ik onderhield hem en het was, mag ik wel zeggen, altijd een groot succes.

Ik denk, dat je voor het geld van investering zeker enorm veel reclame terug krijgt. Heb je dus iets in dat thema qua reclame. Dan moet je dat zeker doen. Ik heb zo geen thema, anders was ik er wel al lang mee aan de haal. :)

Hopelijk is iemand iets met deze info.
Met vriendelijke groet,
Saro Verhees
Saro.Verhees|AT|gmail|DOT|com

PS: Het lijkt me ook leuk z'n server weer te onderhouden, moest je dat willen.
PPS: Ik heb het over counter-strike: Condition zero en Counter-strike 1.6. Op de andere versies is die map (surf_ski_2) niet beschikbaar.