Beste SD'ers,

Het klinkt mischien een beetje raar maar ik wil graag een winstgevend 'idee' (moet al werkend zijn, dus geen idee, winst moet aantoonbaar zijn) ruilen. Dus jij krijgt te horen wat ik doe en hoe ik geld verdien, en ik krijg dat van jou te horen.

De reden waarom ik dit doe is dat ik veel geld met AD wor/ks verdien, maar ik maar een account kan hebben en dus niet mag double server (terecht trouwens!). Ik kan er dus toch niks meer extra aan verdienen, en met het ruilen van het idee kan ik mischien winst -5% doen maar wel die 0,95%x2 omdat ik nu een nieuwe site erbij heb, en jij ook.

Zelf heb ik een "concept" wat niet/(integreren kant en klaar "script"dat wel) de kennis van scripting talen vereist, dus html only zegmaar. En ben dus ook op zoek naar concepten die maar niet tot nauwelijks dat werk vereissen.

Het ondertekenen van een contract om elkaars ideeen etc te beschermen is geen enkel probleem.

Enkele eissen die ik stel:

-Je bent ondernemen (op SD)

-Je hebt enige goede reputatie die aantoonbaar is. Het zij bekend bedrijf, veel posts SD, whatsover. (dus geen 10 posts, gisteren geregged hier op SD.)

-Mijn "idee" is 300 waard per maand, dus ook graag een idee rond terug rond die koers, meer mag altijd :).

-Vertel je concept niet in de eerste post die je stuurt, mischien vind ik je niet betrouwbaar en eis je op die manier mijn concept met iets wat algemeen bekend is. Niet boos worden als ik dan mijn idee niet terug stuur en met negatieve feedback stroeien dan dus!

-Het is een niche, (geen interesse in Adult, Crime, of spelletjes site's)

-Duidelijk plan, dus geen "idee" als: de hypotheek markt. Jij moet die site bij wijze van spreken voor mij kunnen maken en wist later draaien. Om vervolgens te ruilen tegen die ik voor jou heb gemaakt.

-Mijn idee is zover ik weet legaal zoals ik het nu doe, maar wel tegen het grijze gebied aan.

Loop al enige tijd met het "probleem" rond dat ik geen concepten/niches weet waar snel en makkelijk geld in te verdienen valt. Terwijl ik weet dat iemand anders dat wel weet, en hij ook op zoek is naar een nieuwe niche maar de mijne niet kent.

Ik zet dit topic op in vertrouwen, mocht er iets nodig zijn het vertrouwen te vergroten, het zij met contact of hoe dan ook dan hoor ik dat graag. Maar het kan zijn dat dit topic gaat uitlopen op iets wat ik niet voor ogen had (negatief), dan zal ik het sluiten.

Ik hoop op interessante ideen te kunnen ruilen.