Beste Mensen,

Aangezien ik ga stoppen met het aanbieden van diensten omdat ik naar het buitenland ga verhuizen, heb ik vrij weinig naar aan de literatuur die ik gebruikt heb. Daarom wil ik de boeken nu graag verkopen.

Het gaat om de volgende boeken:

Alle 13 goed - Cor Hospes - Nieuwprijs bol.com: €19,95
Beschrijving:
Virals, bloggen, podcasts: kost het je ook zoveel moeite om online marketingtools uit elkaar te houden? Welke tools moet je inzetten om je producten en diensten te promoten? Marketingexpert Cor Hospes dook in de virtuele marketingwereld en beschrijft de beste tools en de beste aanpak voor online marketingsucces.

Link:http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-...ct_description

Scoren met Google AdWords - Nieuwprijs bol.com: €26,50
Beschrijving:
Entopic presenteert in samenwerking met Checkit 'Scoren met Google AdWords', een praktische handleiding om een maximaal rendement te halen uit advertentiecampagnes in Google AdWords. Google AdWords is de laatste jaren verder ontwikkeld en uitgegroeid tot 's-werelds belangrijkste online advertentienetwerk. Voor Entopic was dit genoeg reden om haar uitverkochte editie van Scoren met Google uit 2005 nieuw leven in te blazen. In samenwerking met zoekmachinemarketing bureau Checkit is daarom deze geheel geactualiseerde editie verschenen. Dat was hard nodig: in 2008 gaat al meer dan 50% van de online advertentiebestedingen naar zoekmachinemarketing.

Scoren met Google AdWords gaat in op de vele mogelijkheden die AdWords biedt. Een praktische leidraad die de lezer in staat om zelf een AdWords campagne op te zetten en maximale resultaten te behalen. In elf hoofdstukken wordt een compleet overzicht gegeven van zoekmachinemarketing. De focus van het boek ligt natuurlijk op AdWords, maar in de laatste twee hoofdstukken wordt ook zoekmachineoptimalisatie behandeld: goed vindbaar zijn in natuurlijke zoekresultaten.

Een greep uit de inhoud

Hoe zet je een AdWords campagne op?
Hoe beheer je een AdWords campagne?
Hoe meet je conversies?
Hoe optimaliseer je een conversiecampagne?
Search Engine Optimalisatie?
Wat is een Search Synergy model?

Link:http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-...383/index.html

Scoren met Google Analytics - Nieuwprijs bol.com: €24,95
Beschrijving:
In dit boek leert u stap voor stap alles wat u moet weten over Google Analytics. Aan de hand van overzichtelijke schermvoorbeelden zet u in een snel tempo uw Google Analytics op voor uw website. Ook leert u wat u kunt meten en hoe u de resultaten kunt weergeven in duidelijke rapportages. Tevens krijgt u beknopte tips en trucs die u helpen om meer uit Google Analytics te halen en bekende problemen eenvoudig op te lossen.

Een greep uit de inhoud:
- Voorbereiding en aanmaken account
- Instellen van profielen, filters en trechters
- Opstellen van rapportages
- Gebruik van de Dashboard
- Inhoud en doelconversie
- E-commerce en advertenties
- Relatie met AdWords
- Valkuilen, tips en trucs

Over de auteur
Erwin Boogert is gespecialiseerd in verslaggeving over ontwikkeling rondom internet en telecom. Hij is journalist van vakblad Emerce en publiceert daarnaast regelmatig in andere vakbladen en op zijn weblogs Dekoopman.net en R-win.com Erwin Boogert

Link: http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-...ct_description


Handboek SEO - o.a. Erik-Jan Bulthuis - Nieuwprijs bruna.nl: €24,95
Beschrijving:
SEO - search engine optimization of zoekmachineoptimalisatie - is 'hot'. De nietbetaalde, 'organische' zoekresultaten van vooral Google zorgen relatief goedkoop voor bezoekers naar je website. Hoe krijg je meer bezoekers? En hoe bereik je zo efficiënt mogelijk juist de mensen die relevant zijn voor jouw doelstellingen?
Zoekmachineoptimalisatie is een pakket aan maatregelen die je onderneemt om een website klaar te maken voor succes in zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie bestaat ruwweg uit het aanpassen van techniek en teksten op de site en het opbouwen van goede links naar je site toe. Het doel daarvan is dat via zoekmachines als Google zo veel en zo relevant mogelijk verkeer naar je website gestuurd wordt.
Het boek is praktisch opgezet en beslaat alle basistechnieken voor zoekmachineoptimalisatie.

Link: http://www.bruna.nl/boeken/handboek-...-9789059403680

Handboek Zoekmachinemarketing - Keesjan Deelstra - Nieuwprijs mangementboek.nl: €29,90
Beschrijving:
Dit boek leert u hoe u succesvol een online zoekmachinemarketingcampagne opzet. Online marketing, met name zoekmachinemarketing, neemt een steeds belangrijkere plaats in de mediamix in. Zoekmachinemarketing kan u een fantastische conversie en return on investment opleveren, maar voor het opzetten van een geslaagde zoekmachinemarketingcampagne is het zaak dat u goed weet welke zaken belangrijk zijn om hoog te scoren in zoekmachines. Bijna nog belangrijker is dat u weet wat u vooral niet moet doen. In deze derde, geheel herziene uitgave zijn de jongste inzichten, advertentievormen, onderzoekscijfers en honderden nieuwe screenshots verwerkt. Nieuw ten opzichte van de tweede editie (2006) is dat uitgebreid wordt stilgestaan bij Universal search van Google. Naast websiteoptimalisatie zullen optimalisatie van video, audio, afbeeldingen, kaarten en nieuws steeds belangrijker worden. In een nieuw hoofdstuk wordt deze optimalisatie van Universal search uitgelegd. Ook zijn veel extra informatie en tips opgenomen voor optimalisatie van sociale media (linkbuilding 2.0).

Tot de behandelde onderwerpen behoren:
- Wat is zoekmachinemarketing?
- Hoe werken de verschillende zoekmachines en gidsen? Wat zijn de modellen? Wat is hun wijze van verzamelen? Moet u betalen voor posities of juist niet?
- Hoe zoekt uw doelgroep? Hoe komt u boven in de zoekresultaten van uw doelgroep te staan?
- Wat is Universal search? Welke elementen maken deel uit van een Universal-searchresultaat en hoe beïnvloedt u die?
- Wat zijn de drie componenten die zoekresultaten van de zoekmachines voor uw webcontent bepalen en waar moet u op letten?
- Hoe zet u sociale media zoals Hyves, LinkedIn, Digg, eKudos, NUjij, Twitter en del.icio.us in voor zoekmachinemarketing?
- Hoe maakt u een databasegestuurde site doorzoekbaar?
- Hoe zorgt u dat uw doelgroep op uw resultaat in de zoekmachine klikt en niet op dat van de concurrent?
- Waar houden zoekmachines niet van? Wat zijn struikelblokken voor zoekrobots?
- Hoe wordt u opgenomen in zoekmachines, internetgidsen en verticals zoals Google Maps, Google Video, YouTube en Google Nieuws? Hoe bedrijft u PR 2.0?
- Hoe zet u een betaalde zoekmachineadvertentiecampagne op? Welke advertentievormen en biedingsmodellen bestaan er? Waar moet u op letten en hoe verbetert u de conversie?
- Hoe meet u de resultaten van uw zoekmachinemarketinginspanningen? Hoe doet u nulmetingen, maakt u rapportages en gebruikt u webstatistieken?
- Wat brengt de toekomst? Hoe ontwikkelen de zoekmachines zich en welke implicaties kan dit hebben voor uw zoekmachinemarketing?

De begeleidende website www.searchmarketing.nl is een aanvulling op het boek. Aangezien de zoekmachinemarketingwereld constant verandert, vindt u hier aanvullende artikelen en de jongste ontwikkelingen. Tevens vindt u hier alle url’s van de besproken sites, zodat u eenvoudig kunt doorklikken, en heel veel aanvullende verwijzingen.

Link: http://www.managementboek.nl/boek/97...esjan_deelstra

Deze 5 boeken kunnen gezien worden als de basiskennis voor een zoekmachine marketing bureau. De boeken zijn allemaal zo goed als nieuw. 1 keer gelezen en eens gebruikt om iets terug te zoeken, meer niet.

Alle 5 de boeken samen voor € 65 inclusief verzendkosten. Wie het eerste komt, die het eerste maalt.

Prive verkoop zonder BTW factuur. Kwitantie kan opgemaakt worden.