Mobiele internetsnelheden vallen in de praktijk vaak erg tegen. Mijn ervaring is dat boven de 2Mb/s niet veel meer uitmaakt (4g even buiten beschouwing gelaten). Met andere woorden: 2 Mb/s is voldoende, met hogere 'theoretische snelheden' bereik je in de praktijk weinig. Verder kan ik Simyo en Tele2 aanraden, beide erg goedkoop en betrouwbaar. Hangt ook beetje af van hoe het KPN (Simyo) respectievelijk T-Mobile (Tele2) netwerk bij jou in de buurt is welke de voorkeur verdient.
Aangezien ik in deze branche werk kan ik je eventueel nog een extra korting geven op sim only van bijna elke provider, dus stuur maar even een PM als je daarin geinteresseerd bent.

Succes met de keuze!

Citaat Origineel gepost door L. Heldens Bekijk Bericht
Mijn abonnement van mijn mobiel verloopt weer, en ik wil graag een nieuw abonnement (sim-only) aansluiten.

Nu vraag ik me af waar de mobiele internet het snelste is, ik gebruik mijn mobiel namelijk alleen maar voor internet. Ik wil natuurlijk ook een zo goedkoop mogelijk abonnement afsluiten, mijn verbruik is ongeveer 500 mb/maand.

Op die websites zie ik wel snelheden staan, variërend van 1 mb/s tot 14 mb/s, maar ik weet niet of ik op deze gegevens kan vertrouwen.

Ik zag MTV Mobile al langskomen, iemand ervaring daarmee?