Verkoop op factuur (met BTW) van een iPad 2 zonder gebruikssporen!



Hierbij bied ik mijn zwarte iPad 2 WiFi 32GB aan. Deze is op 29 april 2011 gekocht en is vanaf de eerste dag beschermd door een Smart Cover aan de voorkant en een transparante BodyGuardz-folie aan de achterkant. De folie is stofvrij, luchtbelvrij en netjes gepositioneerd opgeplakt en zit nog steeds goed vast. Hierdoor heeft de iPad geen gebruikssporen!



Je ontvangt: iPad inclusief originele verpakking en toebehoren; BodyGuardz-beschermfolie (achterkant is opgeplakt, voorkant is ongebruikt). Eventueel kan je ook mijn blauwe Smart Cover overnemen, deze bevat echter wel gebruikssporen. Dit alles stuur ik als verzekerd pakket met Track&Trace-code naar je op.



Ik heb de iPad zakelijk gekocht en daarom is de verkoop op factuur met BTW. Als jij ook ondernemer bent, dan biedt dit jou administratieve voordelen. Ben je geen ondernemer, dan heb je bij mij in ieder geval een stuk zekerheid: je ontvangt voor betaling een factuur met mijn bedrijfsnaam, naam, adres, telefoonnummer en KvK-/BTW-nummer. Zo weet je met wie je te maken hebt en is de koop veel veiliger dan bij een particulier!



Er zit nog bijna twee maanden garantie op de iPad. Eventueel is het nog mogelijk om de garantie en telefonische ondersteuning uit te breiden middels het AppleCare Protection Plan. Dit kan ik (tegen gereduceerd tarief) bij de iPad leveren.



Vragen of interesse? Stuur een e-mail of PB! Onderhandelen is altijd mogelijk.



De genoemde prijs is inclusief 19% BTW.