Titel van de werkzaamheden:
Shoutcast beheer panel

Soort werkzaamheden:
Programmering, Scripten.

Omschrijving van de werkzaamheden:
Wij zijn opzoek naar een PHP Programmeur die voor ons een beheer paneel voor shoutcast servers kan schrijven, de functies voor het beheer paneel zijn heel simpel.

Er moet op het beheer paneel ingelogd worden waarna er eerst een overzicht moet komen van alle bestaande servers en of deze op het moment ook actief zijn. Ook moet vanuit dit overzicht alle servers die bestaan te stoppen of te starten zijn en uiteraard een mogelijkheid om bestaande server aan te passen bv. het aantal slots.

Ook moet er een mogelijkheid zijn om nieuwe servers aan te maken, dit hoeft verder niet veel voor te stellen simpel formuliertje met een aantal opties o.a. aantal slots en deze gegevens dienen hierna weg geschreven te worden naar de desbetreffende configuratie.

Als dit gebeurt is moet de server automatisch worden gestart en is het de bedoeling dat deze normaal functioneert.

Het liefst zien wij ook een optie dat mocht de server een keer uitvallen indien deze weer gestart word we zonder veel moeite de server weer hebben draaien zoals voor de storing.

Budget voor dit project:
xx | low-xxx

Deadline:
Geen harde deadline

BTW-nummer verplicht:
nee

Mocht u geďnteresseerd zijn voor de opdracht kunt u zowel via het forum mij bereiken als via de mail mail [at] justinkok [dot] nl.

Groeten,
Justin Kok