Persoonsgegevens
Beveiliging van persoonsgegevens is tegenwoordig een hot-issue in Nederland. Veel overheidsinstanties en internetwinkeliers hebben de beveiliging namelijk vaak niet geheel op orde. Duizenden (bank)gegevens van particulieren en bedrijven slingeren over het web rond.
Op bijna iedere website kunnen bezoekers persoonsgegevens invoeren, bijvoorbeeld via een contactformulier of bij een bestelling in een webwinkel. Uit onderzoek blijkt dat bij het overgrote deel van de webwinkels deze gegevens onbeveiligd over het internet worden verstuurd. Kwaadwillenden en andere geďnteresseerden kunnen dus vrij makkelijk adressen, bankrekeningnummers e.d. onderscheppen.

Wettelijk verplicht en meer omzet
Wist u dat het wettelijk verplicht is om de gegevens die uw bezoekers invoeren deugdelijk veilig op te slaan en te verzenden? Een oplossing hiervoor is het versleutelen van de gegevens door middel van een zogenaamd SSL-certificaat. Zo'n certificaat zorgt ervoor dat de verbinding tussen uw klant en de server gecodeerd wordt. Tevens zijn klanten er zeker van dat ze zaken doen met u. Al met al geeft dat een veiliger gevoel. Aangetoond is dat webwinkels met SSL-certificaat meer omzet behalen door een groter vertrouwen.

Uw webwinkel of contactformulier ook beveiligen?
De installatie en aanvraag van SSL-certificaten is altijd een hele klus en vergt veel technische kennis. Wij kunnen het totale proces voor u uit handen nemen. Het maakt daarbij niet uit welk type webwinkel of website u heeft. U heeft de keuze uit verschillende soorten SSL-certificaten.

Ja, ik wil een veiligere website.
Vraag op onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook voor advies kunt u ons benaderen.
Wij nemen het gehele implementatietraject voor u over. Dit alles kan gerealiseerd worden op zeer korte termijn tegen zeer scherpe tarieven.
Mocht u twijfelen over de mate van beveiliging van uw webwinkel en een vrijblijvende security-check willen laten uitvoeren dan kan dat geheel kosteloos. Stuur ons hiervoor even een e-mail.

Meer informatie?
Bezoek onze gloednieuwe website voor meer informatie over deze dienst: www.beveiligmijnsite.nl