Goedenmiddag,

Door een fout bij de hosting provider zijn verschillende domeinnamen waar passieve websites op draaiden met Adsense inkomsten volledig verwijderd. Ook zijn hier geen backups meer van terug te plaatsen omdat deze simpelweg niet meer beschikbaar zijn. Nou moeten die websites dus herbouwd worden en ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan realiseren.

Beschrijving van de projecten

Project: Minicamping-gids.nl
Hiervan heb ik zelf nog een backup van 30-10-2017 en hoewel dit zeker niet de meest recente variant is kan ik hier nog enig sinds mee werken door deze terug te plaatsen en weer actief te maken en dan aan te vullen met de pagina’s die nu missen zoals de laatste stand was. Totaal missen er zo’n 36-40 pagina’s. Met de WaybackMachine zijn deze wel terug te halen maar moeten dan ook allemaal weer teruggeplaatst worden. Daarnaast moeten de advertenties van Google ook weer op de juiste manier geďntegreerd worden. De zaken weer aangemeld voor de zoekmachine om zodoende alles weer goed werkend te krijgen.

Project: Makelaars-zoeken.nl
Hier is geen back-up van in mijn bezit. De code is gevuld met blokken van de WBM waardoor het niet gemakkelijk is dit te dupliceren. Daarnaast zitten niet alle afbeeldingen erin waardoor dit allemaal opnieuw gemaakt moet worden. Op basis van de WBM heb ik gezien dat de sitemap pagina nog te bereiken is. Op basis van deze sitemap heb ik gezien dat er circa 71 pagina’s opnieuw gemaakt moeten worden. Ook zal er dus een nieuw design gemaakt moeten worden voor de website en moet alles nog goed met elkaar samenwerken. Daarna zal ook voor Google de verschillende diensten weer geactiveerd moeten worden.

Project: Vakantieland-Nederland.nl
Dit project is geen backup meer van. Dit houdt ook hierbij in dat alles dus hermaakt zal moeten worden. Op basis van de WBM heb ik gezien dat de sitemap pagina nog te bereiken is. Op basis van deze sitemap (deze is alleen bijna 2 jaar ouder: 7-11-2016) heb ik gezien dat er circa 91 pagina’s opnieuw gemaakt moeten worden. Ook zal er dus een nieuw design gemaakt moeten worden voor de website en moet alles nog goed met elkaar samenwerken. Daarna zal ook voor Google de verschillende diensten weer geactiveerd moeten worden.

Ik ben heel benieuwd hoeveel uren en kosten jullie hiervoor inschatten. Ik ontvang dan ook graag offertes hiervoor.