Heb jij een goed idee voor een online tool, platform of concept en wil je dit goedkoop laten maken? Ik kan de volledige ontwikkeling hiervan op me nemen, inclusief logo en alle designs.

Bijvoorbeeld een online platform waar de klant betaalt voor toegang tot het platform en hierop betaalde content te zien krijgt.

Demo online platform: www.slankevrouwen.nl/leden/
Gebruikersnaam: fleur
Wachtwoord: fleur

In het voorbeeld betaalt de klant 37 euro voor een account op het platform en krijgt vervolgens toegang tot tips, recepten en oefeningen om af te vallen. Tevens kan de klant hier punten sparen en hiermee kan maken op leuke prijzen. Het bovenstaande platform leverde 500-1000 euro winst per maand op.

Ander voorbeeld is een platform voor beginnende wielrenneners, met een wekelijks trainingsprogramma, coaching en voedingstips met twee betaalde programma’s.
Of bijvoorbeeld een online tool zoals www.klantenvertellen.nl

Vervolgens zet ik een Facebook campagne voor je op en ontwerp, bouw en test ik verschillende advertenties die leiden naar je sales pagina. Dit zal je 200+ bezoekers per dag opleveren, waarvan 2-5% een betaald account aanschaft.

Voorbeeld sales pagina: www.slankevrouwen.nl
· Logo en alle designs
· Bouw online platform/tool
· Sales/landingspagina
· Facebook advertenties
· Gratis design/programmeer klusjes na oplevering

Totale kosten: 850,-
Duur ontwikkeling: 2-3 weken

Stuur me even een berichtje bij interesse en ik ga direct voor je aan de slag.

Hoor graag van je.

Sander

Online tool of platform laten bouwen? Slechts 850,-!-optie1-jpgOnline tool of platform laten bouwen? Slechts 850,-!-platform-v2-jpgOnline tool of platform laten bouwen? Slechts 850,-!-bg-jpg