Soort werkzaamheden:
Het maken van een webshop. Het ontwerp wordt aangeleverd. Homepage, productpagina, informatieve pagina's, contactpagina, nieuwsbrieven versturen (evt. via externe partij).

Omschrijving van de werkzaamheden:
Wij leveren een ontwerp aan waarna jij er voor moet zorgen dat dit goed gaat werken. Het betreft een website met webshop. Waarbij de website eigenlijk meer in de webshop verwikkeld zit in de vorm van informatieve pagina's. De webshop moet perfect werken en goed scoren op Google. We gaan gebruik maken van een tekstschrijver en tevens starten we Google campagnes. Wijzelf zitten te twijfelen tussen een OpenCart shop of een Magento. Kun jij ons overtuigen?

Qua functionaliteiten komen we snel uit met de vele OpenCart opties, de site moet in meerdere talen uit te voeren zijn, we hebben verder nog geen speciale wensen of lastige extra opties bij artikelen. Klanten moeten wel diverse bestanden kunnen uploaden bij sommige artikelen. Verder een snelle checkout (one page?) voor de klant inclusief betalingsmodule iDeal en Paypal en natuurlijk een goede chat-functie.

Jij moet alleen ons ontwerp om kunnen zetten naar een werkende site inclusief alle beveiligingen naar huidige maatstaven.

Extra optie, graag los meenemen in offerte: De webshop moet aanpasbaar zijn in kleuren (titels en enkele ontwerpdelen in de site) via het beheerpaneel en om te zetten zijn naar een ander hosting, of blijven draaien op dezelfde hosting. Een soort van multistore webshop, waarbij de artikelen ook gemakkelijk geimporteerd worden, maar per shop moet er wel zelf bepaald kunnen worden welke artikelen moeten blijven staan of niet. Dit omdat wij meerdere bedrijven hebben.

Wij willen een snelle en goed vindbare webshop. Zoals je kunt lezen zijn wij niet de specialist, wij hebben nog advies nodig in deze.


Budget voor dit project:
XXXX

Deadline:
Geen harde deadline

BTW-nummer verplicht:
ja

Voorbeelden:
https://www.hansagarten24.de/geraetehaeuser/
http://www.btosports.com/p/fly-racin...ack-gear-combo


Alle overige informatie:
Levertijd na inlevering ontwerp: +/- 3 maanden.
Graag portfolio items meesturen bij prijs!

Offertes en vragen per PM!