Soort werkzaamheden:
Programmeren van een Wordpress plugin


Omschrijving van de werkzaamheden:
Ik heb een database vol informatie en wil deze via een API beschikbaar maken voor anderen. De eerste x aantal request zijn gratis maar bij grootverbruik worden er kosten in rekening gebracht. Dat is het idee. De API kan ik zelf ontwikkelen maar van Wordpress heb ik geen verstand.
Het is mogelijk om de API te gebruiken met een JSON importeer plugin, maar al die plugins slaan de data op in de database. En dat wil ik niet hebben want zo kunnen zelfs grootgebruikers met één API request de data onbeperkt gebruiken.

Ik zoek dus iemand die een plugin voor Wordpress kan ontwikkelen die per paginaview een request doet naar mijn API en de data elke keer opnieuw ophaalt zonder deze op te slaan in een database. Vervolgens moet de gebruiker deze informatie kunnen toevoegen aan zijn website.

Neem bijvoorbeeld een api die de naam van een land terug geeft.
De plugin moet dan http://url.nl/api/land?country=NL oproepen waarna de API "Nederland" terug stuurt. De gebruiker moet dan deze informatie op zijn site kunnen weergeven. bijvoorbeeld <?= apiplugin.country.name ?>.

Dit is globaal het idee. Ik heb geen verstand van PHP en Wordpress dus eigen input is zeker wenselijk.


Budget voor dit project:
xx | xxx

Deadline: Geen harde deadline

BTW-nummer verplicht:
ja | nee

Alle overige informatie:
Kun jij zoiets ontwikkelen laat het me weten. Leg graag ook even uit hoe je het voor je ziet.