Soort werkzaamheden:
programmering & design,

Omschrijving van de werkzaamheden:
Wij zijn een web-development & webdesign bureau waar studenten worden opgeleid tot de nieuwe Young Professional. Wat dit voor u betekent is dat wij (informatica & design) studenten een plek aanbieden tijdens hun studie waar ze, onder begeleiding van onze senior developers en designers, praktijk ervaring opdoen.

Wat dit voor u inhoudt is dat wij studenten voor een héél redelijk tarief kunnen inzetten voor uw behoefte. Wij vragen 25 euro per uur exclusief BTW waarmee wij dus ver onder de marktprijs zitten. De studenten worden voor dit geld intensief begeleidt waardoor u gegarandeerd een goed product krijgt. Alle opdrachten die onze begeleiders zelf niet kunnen maken, zullen wij namelijk ook niet aannemen.

Naast het aannemen van nieuwe projecten van nieuwe klanten, is het voor ons ook mogelijk om met web development en design bureau's een samenwerking aan te gaan. Vanwege ons scherpe tarief zullen beide partijen hier beter van worden. Het gaat ons tenslotte om de praktijk ervaring die onze student met deze opdrachten op kan doen.

Mocht u genoeg redenen zien om contact met ons op te nemen voor een eventuele opdracht óf voor meer informatie, dan hoor ik het graag.

Carsten van Eken
Initiatiefnemer WeConnect


Budget voor dit project:
25 euro per uur

Deadline:
geen

BTW-nummer verplicht:
ja