Wat ik doe

Als freelance online marketeer verbeter ik de bezoekersaantallen (SEO, SEA) van je website en verhoog de conversie (website optimalisatie) van je website. Als freelance online marketeer help ik je graag verder.

Ik ben bij veel social media projecten betrokken geweest. Van Facebook-apps tot contentplan en van het geven van trainingen tot strategisch adviezen. Ik help je graag om veel meer uit social media te halen!

Meer omzet met online marketing


Verhoog je omzet via je online kanalen met relevante online marketing. Als freelance online marketeer kan ik flink op de kosten besparen. Uurprijs alleen in de maand mei slechts 20 euro per uur en opdrachten starten vanaf minimaal 10 uur. Ik voer mijn werkzaamheden uit vanuit mijn huis & kantoor te Vaassen.
.

Online marketing is een heerlijk vakgebied. Het mooiste aan dit vakgebied is dat alles meetbaar is en resultaten op een goede manier inzichtelijk zijn. Ik weet wat de laatste trends zijn en waar we alles in kunnen meten.

Geďnteresseerd in het verhogen van de omzet & winst? Stuur een email naar struijk82 [AT] gmail.com of laat een PM voor mij achter.