Als een ambachtelijke brood en banketbakkerij willen wij naast ons verkooppunt in Katwijk ook graag producten via internet verkopen. Het probleem alleen is, is dat wij te weinig technische kennis hebben om een goede webshop neer te zetten en we het er niet voor over hebben te investeren en om de website te onderhouden. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die voor ons de producten wil doorverkopen.

Het verzenden van de orders en eventuele klachtenafhandeling nemen wij op onze rekening. De website, betalingen en alles daar om heen neemt de doorverkoper voor zijn rekening. Wij zijn niet van plan een bepaald bedrag te investeren om de website te bouwen, wij bieden ons alleen aan als dropshipper.

Als brood en banketbakkerij beschikken wij altijd over een grote voorraad bakkerij grondstoffen. Hier een aantal voorbeelden:
  • Marsepein (verschillende kleuren)
  • Spijs
  • Brood mixen
  • Decoratie
  • Koek mixen
  • En nog veel meer grondstoffen die niet gekoeld hoeven te worden


Mochten er mensen echt geintresseeerd zijn zou ik graag samen met de geinteresseerde willen overleggen wat we wel en niet moeten verkopen.

Een marge van 20-30% lijkt ons prima om mee te beginnen, dan kan altijd omhoog gaan afhankelijk van de hoogte van de omzet. Wanneer de doorverkoper bijvoorbeeld voor 10 euro verkoopt (ex btw) betaald de verkoper ons 7,50 en sturen we het op (dit is natuurlijk ook ex btw en exclusief verzendkosten, die zij voor de koper).

Voor meer informatie graag mailen naar [email address] (liever mailen dan PB)