Soort werkzaamheden:
VERTALEN IS BEGRIJPEN
Het is niet mogelijk om een tekst te vertalen zonder te weten waar het over gaat. Kennis van zaken is daarom een vereiste, of het nu gaat om technische of medische vertalingen. Lantaal Vertalingen is gespecialiseerd op technisch gebied en combineert een talenknobbel met technische expertise. Naast technische vertalingen doen we ook allerlei andere vertalingen.

We vertalen van Engels naar Nederlands en omgekeerd en van Duits naar Nederlands.

Omschrijving van de werkzaamheden:
Wilt u flyers, websites en webteksten, handleidingen, brieven e.d. vertaald hebben? Dat kan, het enige wat u hoeft te doen is ons mailen op [email address] of [email address]. Bellen kan natuurlijk ook, op 06 11273818.

We vertalen heel regelmatig voor bedrijven Buehnen in Duitsland (nieuwsbrieven, handleidingen, catalogi), Brabantia (vooral P&O teksten), Wilco Zwitserland (handleidingen) etc. Maar ook voor particulieren (te veel onderwerpen om op te noemen).

Budget voor dit project:
Deze zomer rekenen we slechts 3 cent per woord en brengen we een korting in rekening van 30% op dubbele woorden. Dat laatste is standaard bij ons. Als er haast bij is moeten we iets meer rekenen.

BTW-nummer verplicht:
nee

Alle overige informatie:

Met groeten van
AJM (Ton) Gielen
Lantaal Vertalingen
[email address] of [email address]
tel: 06 11273818