Soort werkzaamheden:
Het schrijven van teksten volgens aanwijzingen (voornamelijk keywords en titels) die je van mij ontvangt. De teksten zijn simpel en er is weinig tot geen research voor nodig. Het is wel belangrijk dat je de vooraf gegeven keywords terug laat komen in de tekst.

Ik ben op zoek naar een VASTE tekstschrijver die verzekerd wil zijn van werk en met wie ik langdurig kan samenwerken. Je hoeft geen SEO wonder te zijn, gewoon vlot met je pen. De teksten zijn allemaal gericht op reizen/toerisme/vliegen.

Denk bijvoorbeeld aan:
- Duiken op Curaçao (750 woorden). Keyword: vliegtickets Curaçao, tickets Curaçao, duiken op Curaçao, duiken Curaçao, etc. met daarbij een aantal kernzinnen in bullets.
- Bezienswaardigheden op Curaçao (750 woorden) (zelfde soort keywords en bullets maar dan met activiteiten).

Het zijn allemaal relatief korte teksten die je zo uit je mouw zou kunnen schudden met een beetje fantasie.

Omschrijving van de werkzaamheden:
Je komt te schrijven voor een (beginnend) netwerk van sites, met informatie over vliegtickets per bestemming en wat additionele informatie zoals klimaat, bezienswaardigheden, activiteiten, hotels, reizen etc. over de bestemming in kwestie.

Budget voor dit project:
De vaste vergoeding ligt op 1 cent per woord. Van dit budget kan ik op dit moment NIET afwijken. Vraag je meer per woord dan verzoek ik je vriendelijk niet te reageren. Er zijn dan vast andere projecten die beter geschikt zijn voor jou.

De bedoeling is dat je 10.000-15.000 woorden per maand aanlevert. Dat levert je dus een maandelijkse aanvulling op je inkomen aan van €100-150. Ideaal dus voor een student of iemand die een extraatje wil verdienen vanuit huis.


Deadline: Plaats ook in TOPIC titel!
Geen harde deadline. Ik verwacht wel dat je doorlopend teksten aanlevert in de maand, dus niet alles aan het einde van de maand.

BTW-nummer verplicht:
nee