Geachte SiteDeal bezoeker,

Need Buzz is een internetmarketing bedrijf dat zich specialiseert in het creëren van synergie online. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor u om marketing te voeren op het internet. Need Buzz helpt u graag bij het effectief inrichten van uw internetcampagnes en zorgt hierbij voor een goede strategie.



Om u een kleine impressie te geven wat Need Buzz voor u kan doen:

Doelgroeponderzoek
Weet u hoe uw doelgroep zoekt? En wat echt belangrijke zoekwoorden zijn voor uw website? Zo niet, kunt u Need Buzz daarvoor inschakelen. Wij zoeken precies uit wat de moeilijkheidsgraad is van een zoekwoord en stippelen vervolgens een strategie uit om uw website te laten renderen in Google.

Website optimalisatie
Wanneer uw website goed is ingericht, zal uw website effectiever worden. Door middel van een website optimalisatie worden alle kritieke punten die te maken hebben met conversie en zoekmachine vriendelijkheid doorgenomen en uitgelegd. Aan de hand van de website optimalisatie zal uw website optimaal kunnen renderen in Google. Echter is hiervoor nog een invloed nodig die Need Buzz levert: linkbuilding.

Linkbuilding en linkmanagement
Links betekenen macht in de online wereld. Met de kennis en ervaring die Need Buzz heeft kunnen we hiermee met trots zeggen dat de linkbuilding van zeer goede kwaliteit is. Niet alleen linkbuilding is erg belangrijk, ook linkmanagement speelt een grote rol in succes met linkbuilding. Linkmanagement wil zeggen: alle zorg omtrent een link.

Om verschillende behoeftes te bevredigen heeft Need Buzz 3 linkbuilding pakketten:

Brons 150 euro p/m
Zilver 250 euro p/m
Goud 350 euro p/m

Het grote verschil tussen deze pakketten is de mate waarin linkbuilding gedaan kan worden door Need Buzz uiteraard wordt er bij een Brons pakket minder tijd besteed aan linkbuilding dan een Goud pakket. Dit is vooral afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de zoekwoorden. Wanneer u hier vragen over heeft, beantwoorden we deze graag.

Wanneer u een ander pakket wilt, is dit mogelijk in overleg.

SEO copywriting
Vaak wordt de content op een website onderschat. Content op uw website is erg belangrijk voor zowel de bezoeker als voor de zoekmachine. Need Buzz heeft veel ervaring met het schrijven van specifieke en zoekmachine vriendelijke teksten.

Online Exposure
Door middel van eem effectieve online aanwezigheid kunt u in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid opbouwen en bezoekers trekken. Hierbij kunt u denken aan:

- Zoekmachine adverteren
- Facebook adverteren
- Like en Win acties

Hebt u interesse in een van onze diensten of een vraag? Mail dan vrijblijvend naar info[a]needbuzz.nl of stuur een PM.