Monsu

is een fullservice internet communicatiebureau gelokaliseerd in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige en visueel aantrekkelijke online én offline communicatie voor onze opdrachtgevers. Monsu denkt graag met u mee, van de strategie tot aan de ontwikkeling van uw project. Wij onderscheiden ons door ervoor te zorgen dat een uitstekende service en nazorg van uw project een vanzelfsprekendheid is.


Diensten in een notendop:


Webdesign;
Identiteit design;
Printmedia;
Social Media;
Usability;
Basing/Slicing;
Mobiel Design;
Wordpress CMS;
SEO en SEA.


Website huren?


Ook wij begrijpen dat een website kopen veel kosten met zich meebrengt. Monsu biedt u de mogelijkheid om tegen een maandelijks huurbedrag een complete website inclusief Content Management Systeem (CMS) te huren. De website kunt u vervolgens helemaal zelf bijhouden en aanpassen, zodat u dit niet meer door derden hoeft te laten doen.

Het soort website dat u bij ons kunt huren kan variëren van een relatief eenvoudige informatieve website tot aan een volwassen webshop. Bij het bepalen van het juiste pakket wordt er altijd gekeken naar de omvang van de betreffende website en de daarbij horende functionaliteiten.

Let bijvoorbeeld vooral op de mobiele website die u bij een Premium en Professional pakket krijgt!

Voor een indruk van ons als bureau, en ons portfolio, surft u naar: http://monsu.nl