Beste SiteDealers,

De veiligheid van een website is vandaag de dag een belangrijk aspect. Helaas wordt er vaak voor, tijdens en na het ontwikkelen van een website niet genoeg rekening gehouden met mogelijke indringers van buitenaf. Daarom zien we vandaag de dag steeds meer websites met content als "hacked by". Als we er dan nog bij vertellen dat circa 2/3e van alle websites te hacken is, ben je er dan nog zeker van dat jouw website volledig waterdicht is?

Latos Webdesign heeft in samenwerking met Advena Creative onlangs een nieuwe dienst ontwikkelt.
Deze dienst houdt in, dat uw website volledig wordt gecontroleerd op mogelijke lekken, die er voor kunnen zorgen dat uw website kan worden binnen gedrongen. Na deze controle ontvangt u een rapport met mogelijke lekken en de stappen die benodigd zijn om de lekken te verhelpen. Indien u niet voldoende kennis in huis heeft om de veiligheidslekken zelf op te lossen, kunnen wij dit tegen meerprijs voor u verzorgen.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via P.M.

Prijs bedraagt eenmalig: € 200,- en wanneer wij geen beveiligingslekken kunnen vinden ontvangt u hiervan € 100,- retour! Indien u de lekken heeft verholpen kunt u er voor kiezen een second opinion aan te vragen, de kosten hiervoor bedragen € 100,-

Alle genoemde bedragen in dit topic zijn excl. BTW. U ontvangt dan ook een factuur voor deze dienst.