Hallo,

Wij zijn een klein bedrijf dat zich richt op communicatie en multimedia design. Bij ons kunt u aankloppen voor verscheidene diensten:
- Website (zowel HTML, PHP of incl. CMS).
- Webshops.
- Promotiefilmpjes, introductiefilmpjes of andere soorten filmpjes.
- Grafische vormgeving.

Websites.
Wij maken websites met behulp van HTML, PHP of CMS systemen. Tegenwoordig komen er voornamelijk CMS projecten binnen. Hier is namelijk hedendaags heel veel vraag naar. CMS systemen zijn websites met een administratie gedeelte. Je kunt alles gemakkelijk zelf aanpassen, zelf uitbreiden en dus ook zelf onderhouden. Dit is makkelijker voor de klant en natuurlijk goedkoper.

Webshop.
Wij maken voornamelijk webshops met behulp van zowel CMS systemen als Joomla en Wordpress. Dit is gemakkelijker te onderhouden, overzichtelijker op het gebied van bestellingen en heel flexibel.

Promotiefilmpjes, introductiefilmpjes of andere soorten filmpjes.
Met behulp van verschillende apparatuur en software maken wij dan ook verschillende filmpjes.

Promotiefilmpjes
Wij kunnen voor bijvoorbeeld uw bedrijf een filmpje maken wat te vergelijken is met een reclamefilmpje. Dit filmpje kunt u verspreiden op het web, gebruiken op uw eigen website of zelfs als reclame gebruiken. De apparatuur wordt voor eventuele opnames geregeld.

Introductiefilmpjes
Voor uw website kunnen we een introductiefilmpje creëeren. Dit is een filmpje dat voor de vertoning van uw website wordt afgespeeld. Met behulp van After Effects maken wij het filmpje, waarna we deze met Flash functioneel maken en omzetten in het goede formaat.

Overige filmpjes
Zoekt u bijvoorbeeld een muziekfilmpje, een filmpje van een evenement of iets in deze richting is dit ook nog mogelijk bij ons.

Grafische Vormgeving.
Wij kunnen ook voor u los dingen vormgeven. Hieronder verstaan we logo's, headers, visuele elementen, noem het maar op.

Voor meer informatie kunt u ons mailen of een PM sturen.

Onze portfolio staat op: ProDesigns.eu.