Universitaire vertalers en schrijvers

WriteTotal levert razendsnel professionele vertalingenen teksten in meer dan dertig talen tegen een vlijmscherp tarief. Gedreven internationale tekst en taalstudenten staan dag en nacht voor u klaar.

Waarom WriteTotal?
Het kunnen omzetten van woorden in een andere taal maakt van iemand nog geen vertaler. Veel belangrijker is de samenhang van de woorden, de toon die gezet moet worden en het doel waarvoor de tekst gebruikt gaat worden. Een tekst of vertaling door de professionals van WriteTotal is duidelijk, vloeiend en geschreven naar het medium waarin de tekst toegepast gaat worden. En dat voor de meest voordelige woordprijzen die vandaag de dag aangeboden worden door professionele tekst en vertaalbureaus. WriteTotal is met recht het goedkoopste bureau van de Benelux te noemen met een woordprijs van € 0,05.

Over WriteTotal
WriteTotal is onderdeel van GroupTotal en werkt met een wijdverspreide groep universitaire taalstudenten die tezamen 24 uur per dag beschikbaar zijn om uw teksten te realiseren en eventueel te vertalen. WriteTotal is gespecialiseerd in de volgende talen: Bosnisch, Bulgaars, Chinees, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Italiaans, Kroatisch, Lithueens, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tagalog,Tsjechisch, Turks en Zweeds. Maar ook voor teksten of vertalingen in andere talen kunt u bij ons terecht, WriteTotal is voor praktisch elke taal inzetbaar.

Levertijd
Omdat WriteTotal met werknemers werkt die zich over de gehele wereld bevinden, kunnen wij snel schakelen en u razendsnel uw tekst en/of vertaling aanbieden.

Altijd bereikbaar
WriteTotal kent geen kantoortijden en is altijd bereikbaar voor het aanvragen van offertes en het indienen van opdrachten. U kunt ons te allen tijde per email bereiken, grote en vaste klanten krijgen tevens de beschikking over een telefonische helpdesk.

Laagste Prijs
WriteTotal durft te beweren dat zij diensten aanbiedt tegen de laagste woordprijs die professionele bureaus berekenen. Dat geldt voor alle talen en alle soorten teksten.


Meer informatie ? www.writetotal.nl of information AT writetotal.nl