Soort werkzaamheden:

Uw website is uw visitekaartje. Gruwelt u ook van het idee dat de bezoekers van uw website een grammaticale fout tegenkomen? Of dat u door die ene spelfout wellicht een matige indruk bij de lezer heeft achtergelaten? Ik bied dan ook een snelle doch grondige controle aan van spel- en grammaticale fouten op uw website.

Omschrijving van de werkzaamheden:

U geeft mij de link van uw website, waarna ik aan de slag ga. Ik lees uw tekst(en) geconcentreerd door en noteer alle fouten die ik tegenkom. Het betreft hier enkel spelfouten en grammaticale fouten, geen stijlfouten of anderszins onooglijke zinsconstructies.

Kosten voor dit project:

Per website werkt het als volgt: er wordt gewerkt op basis van no cure no pay, wat inhoudt dat wanneer er geen fouten te ontdekken zijn, u geen kosten heeft. Dit geldt ook voor de eerste 3 spel-en grammaticale fouten die ik tegenkom. Let wel, het gaat hier niet om een vergeten streepje of komma (zaken die ik als 'extraatje' gratis zal melden), maar om echt foutief geschreven woorden. Deze fouten meld ik u, ook als dat mij verder niets oplevert. Bij meer dan 3 fouten laat ik het aan u wat u voor de spellingscheck over heeft. Echter, ik ga ervan uit dat u vanaf 5 euro betaalt.

Deadline:

Snel.

BTW-nummer verplicht:

nee

Voorbeelden:

U kunt ervan uitgaan dat ik taalkundig onderlegd ben.