Hallo,

Ik ben op zoek naar een Joomla designer die een standaard RocketTheme template kan reorganiseren/herontwerpen. De site gaat over de Verenigde Staten in de breedste zin. Het moet een echt startpunt worden voor nieuws, reizen, cultuur, geschiedenis, koken, werken, etc. Er staan inmiddels al redelijk wat artikelen op de site, maar dit is meer testcontent om te zien of ik intensief verder wil met de site.

Ik heb gekozen voor het template vanwege de flexibiliteit en de vele moduleposities. Eén en ander valt makkelijk aan te passen d.m.v. de color chooser, zoals de header, footer, fonts, kleuren, etc. Daar liggen dus veel mogelijkheden. Een demo vind je hier.

Ik denk niet dat het een heel ingewikkelde designopdracht is, daarom zoek ik iemand die echt de aansluiting weet te vinden tussen thema en template en met kleine aanpassingen een totaal andere look creëert. Bijvoorbeeld andere icoontjes voor de slider, fonts/kleurencombinaties etc. Daarnaast zijn er redelijk wat modules die ik voor de site heb die in het design geplaatst moeten worden. Denk daarbij aan zaken als de plaats/grootte van de google maps met bezienswaardigheden per staat, de kleur en achtergrond van de klikbare kaart, etc.

Denk je dat je hier iets mee kunt? Ik kijk uit naar je reactie!