Ik ben een meedenker op de volgende gebieden:

- het meebedenken van films.
- het meebedenken van zinvolle websites.
- het meebedenken van tv- en radioprogramma's.
- het meebedenken van oplossingen om een bedrijf te verbeteren, 4 ogen zien meer dan 2.
- het meebedenken van marketing opties, ik heb onder het zoeken naar werk veel bedrijven leren kennen en zal het voor mij een eitje worden.
- het meebedenken van oplossingen om een bedrijf met succes te laten groeien, als mijn enthousiasme op uw bedrijf toeslaat zit ik boordevol ideeen.

Ik heb hiervoor niet geleerd of heelveel ervaring mee, maar het is door mijn interesse en enthousiasme tot stand gekomen. Hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen, sta graag tot uw dienst!

Het kan zijn dat deze functie voor u nieuw is, het zal voor mij een hele start zijn van een goed werkleven. Ik kan freelance in dienst komen, maar het aller liefst gewoon in vaste dienst. Ik bedoel daarmee als er bijvoorbeeld een idee waar ik aan meegewerkt heb werkelijkheid word gaan er misschien banen onstaan en misschien zit er dan wel een vacature tussen dat echt iets voor mij zal zijn. Op die manier vind ik een passende baan voor mij en zie ik tegelijkertijd het ding waar ik aan meegewerkt hebt tot werkelijkheid komen. Dat is voor mij een bewijs dat ik iets kan en geeft mij een kick en rustig- en trotsgevoel.