Urbanpark Magazine heeft maar liefst ruim 2.500 unieke en trouwe bezoekers per maand en dat aantal groeit gestaag! Het zijn jongeren tussen de 12 en 21 jaar met een grote interesse in games, internet, muziek, lifestyle en gadgets.

Adverteren op Urbanpark Magazine betekent heel goed onder de aandacht komen van deze groep jongeren!

De mogelijkheden:

1. Het plaatsen van een banner
Voor het plaatsen van banners/advertenties op de website wordt uitgegaan van de positie van de banner ﴾homepage, vervolgpagina﴿ en de al of niet prominente plaatsing.

2. Het plaatsen van een advertorial
Met de inzet van een advertorial op de homepage van Urbanpark Magazine maak je gebruik van een vertrouwde omgeving en hoogwaardige redactionele inhoud. Jouw boodschap krijgt alle aandacht tussen de redactionele artikelen. Door deze gunstige positie is een zeer hoge attentie gegarandeerd.

Overzicht
  1. Banner (486x60px) Zichtbaar op elke artikel pagina onder het artikel
    - €4,00 p/m
  2. Blok (250x250px) Zichtbaar op elke pagina rechts in de sidebar
    - €5,00 p/m
  3. Header (500x100px) Te zien bovenaan élke pagina
    - 5,50 p/m
  4. Advertorial Artikel van maximaal 300 woorden met een visual van maximaal 290x110 pixels.
    - €7,00
Statistieken:

Urbanpark Magazine is hét online magazine vóór en dóór jongeren. Niet minder dan 2.500 unieke bezoekers per maand weten Urbanpark inmiddels te vinden. Zij vinden het laatste nieuws op het gebied van games, internet, muziek, lifestyle en gadgets. Uit onderzoek in november 2008 ﴾onder 250 bezoekers﴿ bleek o.a. dat 48% van deze bezoekers een eigen website heeft en maar liefst 51% zelf websites maakt. De bezoekers van Urbanpark hebben aangegeven dat zij ook een online profiel bij houden, chatten en downloaden.

Binnenkort:
Urbanpark start binnenkort met een online doorbladerbaar blaadje van 20 pagina's, dit is onze laatste tussenstap voor het échte drukwerk. Het zal hier mogelijk worden om goedkoop te adverteren.

Geïnteresseerd? Neem dan a.u.b contact op via een privé-bericht of per e-mail: [email address].