Beste Sitedeals leden,

Ik werk al enige tijd met WordPress, en onder andere WordPress in combinatie met de WooCommerce plugin (eCommerce systeem).
Daarmee is het mogelijk om een simpele maar degelijke webshop te bouwen en bij te houden. WordPress is een zeer mooi systeem met vele functionaliteiten. Zo kun jij gemakkelijk een blog koppelen aan de webshop, wat weer handig is voor Google (Content is king!).

Ik heb een template ontwikkeld die gemakkelijk te modificeren is, waardoor ik gemakkelijk en snel een webshop kan opzetten.
Nu bied ik het volgende aan: Ik ontwikkel aan de hand van jouw logo + huisstijl een mooie webshop die aansluit op de huisstijl.

Jij betaalt hier helemaal niks voor! De enige voorwaarde is dat (wanneer tevreden over het geleverde werk) je een onderhoudscontract afsluit voor minimaal 6 maanden voor de webshop (6 maanden á €30,- excl. BTW). Dit houdt in dat ik altijd bereikbaar ben wanneer er vragen zijn, en ik zal wanneer er updates zijn deze gratis voor jou doorvoeren.

Wanneer jij geinteresseerd bent in dit aanbod kun jij contact met mij opnemen via email: [email address], of per telefoon: +31 6 42 56 75 47

Met vriendelijke groet,
Chiel Oude Breuil
WebOB
www.webob.nl
+31 6 42 56 75 47