Deze website is te koop: http://bit.ly/1C2dfWx

Betreft een Ajax nieuws website welke ik wil verkopen voordat ik de hosting moet verlengen. Dit zou binnen ruim een week moeten gebeuren. Ooit gekocht om er iets moois van te maken maar is mijn focus steeds meer op andere onderwerpen komen te liggen. Ik heb er destijds zo een 500 euro incl. BTW voor betaald geloof ik. Mijn reserve ligt hieronder.

Staat nu op nummer 33 op het woord 'ajax nieuws' welke 75.000 keer per maand gezocht wordt.Ajax website te koop-34643t-pngAjax website te koop-1111-png

De website heeft sinds december 2013 zo een 130 euro aan adsense opgeleverd en zo een 30-40 euro aan de verkoop van tickets via een affiliate. Er zijn best wat mogelijkheden om geld te maken. Kaartverkoop, adsense, merchandise ed. behoren tot de mogelijkheden. Echter moeten bezoekers op de website komen. Dit kan alleen als je liefde hebt voor Ajax. Je moet het leuk vinden om deze site te onderhouden en er dus leuke artikelen plaatsen (organisch of van anderen).

Laat maar weten wat je er voor wilt betalen, indien de reserve niet gehaald is.

Je krijgt:
- het .nl domein uit 2007
- huidige Wordpress theme
- .sql files
- alle bestanden op de ftp

GEEN support bij de verhuizing van deze website! Je moet zelf een WP verhuizing kunnen uitvoeren. Al is dat niet heel moeilijk. Je kunt eventueel tutorials raadplegen.