Maanden geleden hebben wij het besluit genomen om de site (tradetraffic.nl) te vernieuwen, echter is onze aandacht voor dit project daarna verwaterd. Vandaar dat wij nu hebben besloten om de site te gaan verkopen.

Leeftijd site (maanden): 18

Maandelijks inkomsten: Op dit moment €1,- tot €5,-. Op momenten dat er aan promotie gewerkt werd gemiddeld €50,-.

Unieke bezoekers/dag: 5

TradeTraffic is een concept wat zowel particulier als zakelijk gebruikt kan worden voor het (gratis) verkrijgen van Twitter followers, Facebook likes, Youtube view, Google +1's en website traffic (hits). Het is ideaal voor startende ondernemingen, websites of social media paginas/accounts in het algemeen. Deze kunnen razendsnel bekend raken bij vele mensen, d.m.v. deze veelzijdige uitwisselingen. Maar ook voor websites of paginas die al een langere tijd bestaan is tradetraffic een uitkomst (extra aandacht, betere naamsbekendheid, etc.).

TradeTraffic is in basis geheel kosteloos te gebruiken, echter kunnen gebruikers er ook voor kiezen om credits (de valuta waar de site op draait) tegen betaling aan te schaffen. Daarnaast zit er ook een banner rotatie systeem in (via Mollie) waarmee advertentie plekken gekocht kunnen worden.

Zoals eerder aangegeven zijn wij er al een tijd niet meer mee bezig. Na eind oktober vorig jaar hebben we er vrijwel niets meer aan gedaan. Dit is dan uiteraard ook terug te zien in de statistieken, maar tot op vandaag wordt de website nog steeds bezocht. Ook is er in de laatste maanden nog steeds omzet gedraaid (uiteraard aanzienlijk minder).


Bieden kan vanaf 25€, daarna opbieden met 25€. Prijzen exclusief BTW.