Omschrijving website: Gamecommunity met top posities in Google wereldwijd!

URL: http://tinyurl.com/4j2vlr4
Leeftijd site (maanden): 12 maanden ongeveer.

Maandelijks inkomsten: 25-50 euro
Details: Website trekt dagelijks ongeveer 200 unieke bezoekers waarvan 80-90% Google verkeer. Daarnaast bevat de website een Twitter account met 413 followers en een Facebook pagina met 170 volgers. Website staat op nummer 1 wereldwijd op xbox slim en nummer 2 wereldwijd op xbox 360 slim. De website maakt gebruik van Wordpress met een betaald thema en ongeveer 20 plugins.

Daarnaast heeft de website ongeveer 4.500 inkomende links van onder andere microsoft.pagina.nl en games.pagina.nl De verwachting is dan ook dat de website binnen nu en een aantal maanden een hoge PR gaat krijgen.

Ook hebben wij een afspraak met een grote gamewinkel omtrend prijsvragen etc dat mee overgenomen kan worden. Daarnaast kan ik de koper in contact brengen met bedrijven die games etc aanbieden om te testen.

Unieke bezoekers/dag: 200
Details & stats: Zie hierboven

Prijs: Bieden vanaf €500,- Opbieden met €25,- Buynow €1250,-. Alle biedingen zijn exclusief 19% BTW en op factuur. Uitleg omtrend de website krijgt men bij aankoop van de website, ook de informatie waar wij de nieuwsartikelen vandaan halen etc.

Waarom verkopen: Tijd tekort voor nieuwe webwinkel waar wij ons op willen richten.

Betaling via:
Overschrijving