Hallo allemaal,

Hierbij bied ik advertentieruimte op Gekkengoud . nl aan.
Gekkengoud is een online spaarprogramma of GPT met een unieke 'gekke' twist. Gekkengoud.nl haalde in oktober 2008 2500+ unieke bezoekers per dag en heeft op dit moment 1467 actieve leden. Gekkengoud haalde de laatste paar weken een groei van gemiddeld 5-7 nieuwe leden per dag.
Hieronder worden enkele populaire advertentiemogelijkheden uitgelicht.

Mailing naar alle leden. Een lid krijgt 1 cent voor het klikken op uw link. Gemiddeld 1000 leden klikken daadwerkelijk.
Prijs: 17,50 euro

Linkpartner link. Uw link komt onder het kopje 'Linkpartners' te staan. De linkpartners staan op elke pagina van Gekkengoud. Er staan maximaal 10 links bij de linkpartners. (bij voldoende interesse kunnen de affiliatelinks die daar staan worden vervangen door uw link) De link betreft een vaste (geen roulatie) en SEO-vriendelijke link. Een link plaatsen voor 3 maanden kost 15 euro.

Banner in de footer. Uw banner draait mee tussen de andere banners. U betaalt per vertoning. Er wordt niet vergoed voor het klikken op banners in de footer. U betaalt 14 euro per 100000 vertoningen.

Er kan worden gesleuteld aan de hoeveelheden hierboven. Bij een hogere afname ontvangt u kwantumkorting. Bij lagere hoeveelheden kan een meerprijs in rekening worden gebracht.
Verder is het mogelijk om betaalde aanmeldingen, betaalde bannerkliks, winbannerkliks, winmailings, onbetaalde banners in een betaalde mailing of kliks/banners in een linkspel te bestellen.

Het promoten van sites waarvan de diensten kunnen concurreren met die van Gekkengoud (in ieder geval GPT's, linkspelen en overzichtssites daarvan) kan worden geweigerd. Ditzelfde geldt voor 18+ advertenties.

Let op: De advertentiepagina van Gekkengoud zelf werkt niet naar behoren. Deze geldt dan ook niet, maar de prijzen hierboven wel.

Als u verdere vragen heeft of u een prijsopgave voor advertenties wilt die niet hierboven zijn genoemd, kunt u mij een privebericht sturen.
Dit bericht is ook geplaatst op TBforum.

Met vriendelijke groet,

Matthias Talens