Beste SiteDealers,

Vanuit een bestaande webshop gericht op de consumenten-markt, zijn wij recent begonnen met het aanbieden van dropshipping mogelijkheden. Hiermee is het nu ook mogelijk om uw eigen webshop te beginnen, zonder hiervoor een eigen voorraad te moeten hebben.

Bij interesse kunt u onze lijst met producten en prijzen opvragen, door een e-mail te sturen naar [email address].

Ons assortiment bestaat uit:
Oordopjes
Hoofdtelefoons
iPhone en iPad accessoires


Enkele merken die wij dropshippen zijn:
Sony
Philips
Skullcandy
Sennheiser
Klipsch
JVC
Panasonic
Monster
Pioneer
Nekker
en meer...



Wat is dropshipping?
Een eigen webshop starten brengt verschillende risico's en taken met zich mee, wat in bepaalde gevallen soms makkelijker is als dit uitbesteed kan worden.
iOordopjes.nl stelt haar assortiment open voor ondernemers met een eigen webshop* (of die van plan zijn er een te starten) en kan helpen om een aantal zorgen en risico's ontnemen. In ruil hiervoor vragen wij een kleine winst op elk product.
Als actieve webshop hebben wij een fysieke doorlopende voorraad en scherpe prijsafspraken gemaakt met bedrijven en onder-leverancies. Ook door het zelf regelen van de importatie en distributie weten wij hierin de kosten te drukken.
Op het moment dat een klant een bestelling maakt in uw webshop, hoeft u bij het gebruik van dropshipping deze niet zelf in voorraad te hebben en te verzenden. Dit doen wij voor u. U levert ons de bestelling per e-mail aan met bijhorende adresgegevens voor 16:00 en wij verzenden deze rechtstreeks naar de klant. Bestellingen worden discreet en geheel whitelabel verzonden. Dit wil zeggen dat de geadresseerde aan de verpakking niet kan afleiden dat het afkomstig is van iOordopjes.nl. Bij grotere volumes is het zelfs mogelijk om in uw eigen huisstijl te versturen.

Dit heeft voor u de voordelen:
+ Gemakkelijk uw eigen webshop runnen
+ U ontwikkelt uw eigen webshop en bent niet gebonden aan ons
+ U heeft geen last van een eigen voorraad of onverkochte voorraad
+ Geen grote investeringen in voorraad
+ Geen gedoe met importeren vanuit het buitenland
+ Wij regelen de verzending en verpakking. De klant zal niet zien dat wij uw verzending doen en u ontvangt van ons een Track&Trace-code om uw bestelling te volgen
+ Zonder uw eigen aanwezig kan de productie doorgaan
+ Lage verzendkosten
+ Maandelijkse facturatie


Bij interesse kunt u onze lijst met producten en prijzen opvragen, door een e-mail te sturen naar [email address].