Heb jij een pagina, een website, een blog of een sociaal media kanaal dat over software of ecommerce gaat dan bied ik je graag de mogelijkheden om geld te verdienen door middel van de promotie van onze software voor ecommerce.

Zoals iedereen zoeken we langdurige partners die echt wat te bieden hebben, ik zoek geen link op een pagina met geen traffic en alleen een hoge DA of PA, nee ik zoek link partners die hun bezoekers weten om te zetten in potentiele klanten die wij dan belonen met maandelijks terugkerende CASH!

Over de software:

  • De software die ik heb ontwikkeld de afgelopen 2 jaar is bijna onmisbaar voor de serieuze dropshipper. Het geeft dropshippers de juiste tools om zeer snel en bijna gehaal geautomatiseerd hun webwinkel altijd up tp date te hebben en te laten groeien. Eén van de belangrijkste bottelnecks van veel dropshippers is namelijk om de juiste producten tegen de juiste prijs in je webwinkel te krijgen en dat elke dag weer. Zeker verkoop je een paar producten of een paar honderd van de zelfde leverancier dan kan je het nog met de hand doen, maar wat als je wilt uitbreiden, je 10.000+ producten hebt van verschillende leveranciers? Dan lossen wij dat op door de product feeds samen te voegen, te filteren en door te sturen in de vorm dat de dropshipper het wil.
  • Prijs, een fractie van de prijs in vergelijking met andere. Plus we stellen veel minder voorwaarden aan je feed.


Deze twee punten maakt het een leuk product om te promoten, daarnaast geven we een zeer gezonde commissie en kortingsbonnen die het voor een potentiele klant nog makkelijker maakt om de stap te wagen.

Elke partner start met een commissie van 10% en kan oplopen tot 30% en dat elke maand weer tot de klant stopt te betalen.

Heb je interesse, stuur me een PM dan geef ik je toegang.