Hai,

Voor mijn nieuwe site ben ik op zoek naar vrienden! Vrienden in dit geval sites die een linkje op hun website hebben opgenomen naar mijn site: http://lekjegesprekje.nl

De site is gloedje nieuw dus er zijn op dit moment nog niet veel gesprekjes en bezoekers, maar dat zal vast wel wat aantrekken komende tijd.

De doelgroep van de site is erg breed, en alles is anoniem dus er is niet echt een manier om bij te houden wat voor type bezoekers er uiteindelijk veel zullen komen (behalve onbetrouwbare alexa gegevens).

Ik zou graag mensen willen vinden die het leuk vinden een klein stukje voor hun blog over mijn site willen schrijven, inclusief een linkje natuurlijk. Als tegenprestatie wil ik dan een link opnemen in de footer van de website, onder het kopje: "We hebben vrienden!". Deze footer word op elke pagina geladen op dit moment maar voor de toekomst in ieder geval zeker op de voorpagina (al ben ik niet van plan de komende tijd nog te gaan veranderen is dat een harde belofte).

Heb je interesse om een stukje te schrijven, laat dan even berichtje hier achter of stuur een pm, dan kan ik na plaatsen een linkje opnemen naar jouw site/blog.

Als er mensen met een site (dus geen blog) een link willen ruilen moet er even wat meer informatie gegeven worden over de linkplek, aantal bezoekers, doelgroep ect. voordat er een linkje terug wordt geplaatst.

Geen adult en maffia sites