Opdrachtomschrijving:
Ben jij een ervaren SEO copywriter en op zoek naar een boeiende en gevarieerde opdracht? Voor mijn affiliate websites ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het creëren van hoogwaardige content.

Over mij:
Ik ben Daniël Troost en momenteel beheer ik meerdere affiliate websites. Deze websites bevinden zich in de volgende niches: kookgerei, huisdieren en fitness. Mijn focus ligt op het samenstellen van informatieve en nuttige 'top 5' lijstjes met producten en het schrijven van blogs.

Jouw taken:
Als SEO copywriter voor de affiliate websites schrijf je hoogwaardige SEO geoptimaliseerde blogs en 'top 5' lijstjes. De product research voor de top 5 lijstjes doe je hierbij zelf, dus ervaring en kennis over de bovenstaande niches is wel een pré.

Randvoorwaarden:

  • De affiliate artikelen zijn SEO-geoptimaliseerd, waarbij het hoofdzoekwoord meerdere malen moet voorkomen in de tekst en koppen. Een pré is dan ook dat je aantoonbare kennis en skills hebt als het gaat om SEO teksten schrijven.
  • De teksten mogen grotendeels met ChatGPT gemaakt worden, maar dit dient altijd wel aangepast en menselijker gemaakt te worden.
  • Voor het schrijven van de teksten volgt een uitgebreide en duidelijke briefing. Aan de hand van deze briefing laat ik je eerst een voorbeeld tekst schrijven om zo inzichtelijk te krijgen of je een geschikte kandidaat bent.
  • De teksten plaats ik zelf, dus het gaat alleen om het schrijfwerk. Alle teksten zullen dan ook uitgebreid door mij nagekeken worden.


Langdurige samenwerking mogelijk:
In eerste instantie zal deze opdracht gaan om een paar teksten per maand (5-10). Maar dit kan in de loop van de tijd oplopen bij opstart van nieuwe projecten en een succesvolle samenwerking. De exacte hoeveelheid teksten die je maandelijks kunt schrijven is voornamelijk performance based, het hangt er dus vanaf hoe goed de affliate websites presteren. Wanneer de websites beter presteren moeten hier ook steeds meer teksten voor geschreven worden.

What's in for you?:
Voor het schrijven van de content werk ik het liefst met een vast tarief per woord. Dit begint bij €0,30 cent excl. BTW per woord, maar naar tevredenheid, of bij het voldoen aan hogere eisen kan dit potentieel oplopen tot €0,40 cent excl. BTW per woord. Let op: het gaat dus om een mix van AI content en zelf geschreven content. De ratio hierbij is ongeveer 70% AI en 30% zelfgeschreven content.

Als deze uitdaging jou aanspreekt en je voldoet aan de vereisten, reageer dan op deze opdracht. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!